Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 31 березня 2024, 14:51
2145
0

Коллінс розповіла, чи змінила рішення про завершення кар'єри

Даніель налаштована рішуче

| Оновлено 31 березня 2024, 14:51
2145
0
Коллінс розповіла, чи змінила рішення про завершення кар'єри
Getty Images/Global Images Ukraine. Даніель Коллінс

Американська тенісистка Даніель Коллінс розповіла, чи змінила рішення про завершення кар'єри після виграшу турніру WTA 1000 у Маямі.

- Ви передумали завершувати кар'єру?
- Ні, не передумала (посміхається). Я розумію, що отримую ці запитання з найкращих намірів – багато людей хотіли б і далі бачити мене в хорошій формі. Але, як я вже говорила, у мене є деякі проблеми зі здоров'ям, і через це мені доводиться складніше поза кортом. Сподіваюся, всі це розуміють. Це дуже емоційна й особиста річ.

- Усвідомлення, що це ваш останній турнір у Маямі й узагалі останній рік у турі, змушувало вас відчувати більший тиск чи, навпаки, ви стали більше цінувати ці моменти?
- Сьогодні, щойно я прийшла, до мене одразу приставили кількох операторів, і в нас було кілька чудових моментів із моєю командою. Я сказала: «Знаєте, це справді по-особливому. Я не хочу бути настільки зосередженою на дрібницях і не насолодитися всім».

Я думаю, що так добре сьогодні грала частково через настрій: вирішила, що буду насолоджуватися кожною хвилиною. Це мій останній рік, останній сезон, одні з моїх останніх змагань. Я хочу запам'ятати це все.

Іноді, озираючись назад на різні етапи своєї кар'єри, думаю: «Вау, наче все розмито, і я не дуже-то це пам'ятаю». Коли кажеш, що минуло чотири роки або шість років, здається, що це було не так давно. Але в багатьох відношеннях це може здатися вічністю.

Я просто намагаюся краще до всього ставитися. Сьогодні, коли ми їхали в машині, подумала: «О, це буде вперше, коли я граю фінал у своєму рідному штаті і мене підтримують багато вболівальників». Це так хвилююче. Ми змінили плейлист, дуже сильно розвеселилися, було так здорово. Цей день був найкращим.

Останні кілька місяців я постійно грала в турнірах. Тепер я можу відсвяткувати перемогу з друзями – вони разом із моєю сім'єю прилетіли з усіх частин країни та світу. У нас будуть класні вихідні, завтра проведемо турнір з піклболу. Кумедний факт – я люблю змагатися, тому ми завжди влаштовуємо щось подібне. Ще я піду на вечірку в місто, давно так не робила. Сподіваюся, витримаю і зможу вдягнути щось не тенісне. Я в передчутті (сміється).

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.