Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1856
0

Ліверпуль – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 31 березня о 16:00 за Києвом

Ліверпуль – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрген Клопп та Роберто Де Дзербі

31 березня на «Енфілді» пройде матч 30-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ліверпуль» зустрінеться з «Брайтоном». Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Ліверпуль

Команда зазнала невдачі в Кубку. Юрген Клопп навіть після цього зірвав спілкування із журналістом. Німця в чомусь можна зрозуміти, адже вже не буде квадруплу. Його підопічні поперемінно з Манчестер Юнайтед виходили вперед у рахунку, але зрештою наприкінці екстра-тайму пропустили фатальний гол і програли. І, таким чином, із кубка Англії червоні вилетіли. Проте все одно ще можна зробити сезон успішним. Вже в активі Кубок Ліги (за іронією, взятий також за рахунок голу в додатковий час у ворота Челсі). Не варто забувати про Лігу Європи, де англійці дійшли без особливих проблем до чвертьфіналу, де зіграють із Аталантою. Ну, і головне: зігравши внічию з Манчестер Сіті, гранд залишився лідером розіграшу АПЛ. А конкуренти, містяни, у неділю зіграють з Арсеналом – мінімум один із них, а то й обидва, втратять очки, і цим потрібно користуватися.

Брайтон

Клуб із Ліги Європи, першої для себе в історії, вже вилетів. Дебютант добре зіграв на груповому етапі, вигравши свій квартет, незважаючи на старт із поразки АЕКу. Але на плей-оф, схоже, англійцям забракло досвіду – виїзний поєдинок Ромі програли розгромно. Тож після 0:4 в Італії залишалося лише грюкнути дверима у турнірі, і в результаті його завершили мінімально перемогою. Що ж, завдання наприкінці сезону для чайок очевидне: спробувати повторити результат минулого сезону та знову кваліфікуватися до єврокубків. Не все виходить, але шанси на підсумковий успіх є. Після 1:0 у минулому турі з Ноттінгем Форест підопічні Де Дзербі з 42 очками йдуть восьмими, маючи поєдинок у запасі.

Статистика особистих зустрічей

У січні минулого року, з інтервалом 2 тижні, Альбіон двічі обіграв гранда, і в АПЛ, і в Кубку. Та й у жовтні була нічия 2:2.

Прогноз

Букмекерські контори впевнені у легкій перемозі червоних. Але чайки непрості, і варто поставити на їхню перемогу з форою +1,5 гола (коефіцієнт – 1,86).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.