Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
473
1

Брентфорд – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 30 березня о 22:00 за Києвом

Брентфорд – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
ФК Брентфорд. Єгор Ярмолюк

30 березня на «Брентфорд Ком'юніті» пройде матч 30-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Брентфорд» зустрінеться з «Манчестер Юнайтед». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Брентфорд

Команда проводить в АПЛ третій сезон - і загалом за свою історію, і поспіль. І він приносить перші серйозні дзвіночки. До цього бджілки цілком впевнено демонстрували показники на рівні середняка дивізіону при яскравій атакуючій грі. І вони справді додали після того, як закінчилася тривала дискваліфікація Тоуні. Айвен одразу почав забивати, показавши, що його чуття форварда нікуди не поділося за ці місяці, і його недаремно повернули до збірної. Але навіть при цьому зараз лондонський клуб має 7 перемог і 26 очок, менш ніж по одному за тур у середньому. У 6 останніх поєдинках підопічні Томаса Франка тільки з Челсі зачепилися за нічию, програвши все інше. Дуже вчасно сталася пауза, та й 4-очковий штраф для конкурента Ноттінгем Форест може стати вирішальним. Але вболівальники вірять, що ще сам тренерський штаб вдало попрацює над помилками.

Манчестер Юнайтед

Клуб одержав своєчасний імпульс позитивних емоцій. Перед паузою на ігри збірних він у яскравому поєдинку переграв Ліверпуль, оформивши в екстра-таймі підсумкові 4:3. Таким чином, червоні дияволи ще й пробилися до півфіналу кубка, ставши ближче до трофею. Тим більше, що наступним суперником там стане Ковентрі. Щоправда, далі малюється повторення торішнього фіналу, у вигляді дербі з Сіті – тоді це не дало успіху. Але в решті турнірів підопічні тен Хага виступають гірше, ніж у 2022/2023. Ліга чемпіонів закінчилася четвертим місцем у групі – англійський гранд випередили навіть Копенгаген із Галатасараєм. У Кубку Ліги тріумфатор був розгромлений Ньюкаслом ще восени. І, головне, в АПЛ не те, що третє місце не втримали - скотилися на шосте, програвши останнім часом не лише дербі містянам, а й удома Фулхему.

Статистика особистих зустрічей

4 із 5 матчів приносили перемоги манкуніанцям. Хоча на початку минулого сезону бджілки шокували новоприбулого на Туманний Альбіон тен Хага, розгромивши того 4:0.

Прогноз

Букмекерські контори є досить стриманими в оцінках шансів МЮ. Тож можна цим скористатися та взяти перемогу гостей з форою 0 (коефіцієнт – 1,64).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Max-Morlock
Прогноз паганый