Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1705
0

Барселона – Лас-Пальмас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 30 березня о 22:00 за Києвом

Барселона – Лас-Пальмас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
ФК Барселона. Роберт Левандовськи

30 березня на «Естаді Олімпіко» пройде матч 30-го туру Прімери, в якому «Барселона» зустрінеться з «Лас-Пальмас». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Барселона

Команда зараз, швидше за все, думає більше про наступний місяць, точніше про протистояння з ПСЖ. Цей, досить важливий як мінімум з часів скандального переходу Неймара, суперник дістався каталонцям у чвертьфіналі Ліги чемпіонів. А це єдиний турнір, де синьо-гранатові за щось борються, і де Хаві може щось досягти перед анонсованим на літо відходом з посади. Суперкубок був розгромно програний Реалу - а рік тому там вічного суперника з Мадрида перемагали. У кубку незабаром більше, ніж клуб поступився Атлетіку. Ну і в Прімері він сперечається не з вершковими за збереження титулу - там при всій нестабільності опонента відставання в 8 очок не компенсувати за 9 турів, що залишилися. А обігнати Жирону - так собі компенсація за всі невдачі темпоради. З іншого боку, нижче за сусідів-вискочок закінчити ще соромніше, тож треба продовжувати перемагати.

Лас-Пальмас

Клуб на 5 років застряг у Сегунді. Але, схоже, просто потрібно було накопичити сили та дочекатися свого тренера. Прийшов Хав'єр Гарсія Пім'єнта, до речі, до цього практично всю біографію пов'язаний з Барселоною - і відразу ж, навесні, підняв нових підопічних у Ла Лігу напряму. Там канаркам, звичайно ж, прогнозували боротьбу за виживання. А представники Канарських островів навіть у свій час претендували на єврокубки. Але, схоже, воліли закінчити розіграш у курортному режимі, розуміючи, що прописка до кінця зими вже забезпечена. Останні 5 турів принесли лише 2 очки. При цьому клуб отримав 0:5 від Атлетіко і навіть примудрився перед паузою на ігри збірних вдома поступитися давно мертвій Альмерії.

Статистика особистих зустрічей

У 2018-му році канарки нічиєю перервали серію поразок від кулес, але все одно залишили Ла Лігу. Повернувшись, вони у січні відкрили рахунок, але у результаті гранд оформив вольові 2:1 скандальним голом Гюндогана з пенальті на 93-й хвилині.

Прогноз

Букмекерські контори сперечаються лише про те, з наскільки великим рахунком виграють підопічні Хаві. Варто використовувати фору –1,5 гола (коефіцієнт – 1,79).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.