Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
721
1

Баварія – Боруссія Дортмунд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Поєдинок відбудеться 30 березня о 19:30 за Києвом

Баварія – Боруссія Дортмунд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Twitter

30 березня на «Альянц-Арені» пройде матч 27-го туру Бундесліги 1 Німеччини, в якому «Баварія» зустрінеться з «Боруссією» (Дортмунд). Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Баварія

Команда вже 9 квітня розпочинає чвертьфінальний раунд Ліги чемпіонів. І очевидно, що для Томаса Тухеля та його підопічних саме це протистояння з Арсеналом буде вирішальним. Недарма тренер зламав руку, роблячи передматчеву накрутку підопічних перед поєдинком-відповідь з Лаціо - від того, чи вийде реванш, залежало, наскільки безславно поїде з Мюнхена фахівець. Адже відомо, що він залишить посаду не пізніше літа, і це, безумовно, розплата за всі провали на внутрішній арені, починаючи з 0:3 у Суперкубку з РБ Лейпциг, продовжуючи кубковим вильотом від Саарбрюкена (хай навіть потім представник третьої ліги вже дійшов до півфіналу). Ну і 10 очок відставання від Байєра перетворює чемпіонську гонку на фарс. Залишається тільки за репутацію боротися, або, як у цьому випадку, намір зробити підніжку старому супернику.

Боруссія (Дортмунд)

Клуб минулого сезону до останнього боровся за срібну салатницю, щоправда, щоб потім самому віддати її, зігравши лише внічию в останньому турі вдома. Але зараз у жовто-чорних ситуація схожа на рекордмейстерів: до ладу врятувати сезон можна лише за рахунок Ліги чемпіонів. Там після непростої групи німці отримали винагороду у вигляді скромного ПСВ як суперника з 1/8 фіналу – і без особливих проблем вибили нідерландців. Але при цьому вони не можуть розслабитись у Бундеслізі. Набравши непогану форму взимку і скориставшись осічкою РБ Лейпциг і випередили його, забравшись на 4 позицію. Але бики відстають на одне очко, одразу за спиною. Тож у Мюнхені бажано вигравати – шанси на такий результат за умовчанням невисокі.

Статистика особистих зустрічей

Це Der Klassiker, центральне протистояння німецького футболу. Ось тільки, вигравши Суперкубок у 2019-му, після цього джмелі у ньому програли 10 разів за єдиної нічиєї.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що Зірка Півдня продовжить свою вдалу серію очних поєдинків. Але гості будуть битися відчайдушно – ставимо на їхню перемогу при форі +1,5 гола (коефіцієнт – 1,81).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pol-55
Блін,Хоффен вигравав до 87хв.