Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
|
9639
7

Стало відомо, де збірна України зіграє товариський матч проти Польщі

Матч відбудеться 7 червня у Варшаві

Стало відомо, де збірна України зіграє товариський матч проти Польщі
УАФ

Перед стартом Євро-2024 збірна України з футболу проведе три товариські зустрічі – з Німеччиною (3 червня), з Польщею (7 червня) та з Молдовою (11 червня).

Наставник збірної Польщі Міхал Пробеж повідомив, що матч з синьо-жовтими відбудеться у Варшаві на стадіоні «Народовий», який вміщує орієнтовано 58 500 глядачів. Поляки там проведуть два поспіль товариські матчі. Ще один – проти збірної Туреччини 10 червня.

Раніше стало відомо, що збірна України підніметься у рейтингу ФІФА та займатиме 22 сходинку, а національна команда Польщі – 28 місце.

Оцініть матеріал
(102)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Boodya
Головне зерно в кишенях не везти, бо не пропустять 
zelc006
Не вчить Ряброва робитити результат!
antt
Подивилися б ми якби на 85 хвилині Яремчук не відзначився із боснійцями. Ну може ще б був один шанс за наступні 10 хвилин. Всі так були впевнені в проході на євро, а суперники були всім задоволені до того як пропустили гол. Напевно ще треба пощукати відгуки македонського тренера, який про перший матч говорив, що вони перші 30 хвилин напросто переважали і все у них було добре. Це ж не відгуки що команди менщ більш рівно грали але хтось був кращий, хоча все таки балканський менталітет треба брати до уваги. І це якась хитра тактика, програвати перший тайм, щоб відігруватися в другому, а особливо наприкінці матчу. Ну можна це зарахувати на тренерський хист, але ж тоді команда сама по собі спочатку не готова до досить слабших суперників.
antt
Ну вони зіграють два матчі  за пару днів до євро і  напевно це буде мати вплив на ігри на самому євро. І не найкращий. Можна було раніше це робити. А не розширювати до пяти ігор фактично початок євро. Вже ж так рік тому було.  І результат не найкращий. Якщо програють або погано зіграють то якими ж фаворитами вийдуть із румунами і  словаками?!
Max-Morlock
С Польшей надо играть в Кишинёве,  а с Молдовой - в Варшаве.
Ярослав 999
навіщо проводити товариські матчі перед Євро,нехай бог ще хтось травмується