Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ATP
| Оновлено 29 березня 2024, 20:55
2102
0

Димитров розкрив секрет перемоги над Алькарасом

Григор у важкі моменти був холоднокровний

| Оновлено 29 березня 2024, 20:55
2102
0
Димитров розкрив секрет перемоги над Алькарасом
Getty Images/Global Images Ukraine. Григор Димитров

Болгарський тенісист Григор Димитров прокоментував несподівану перемогу над Карлосом Алькарасом в 1/4 фіналу Мастерса в Маямі – 6:4, 6:2

- Карлос сказав, що ти зіграв на 10 з 10, що ти зіграв ідеально. Він також сказав, що сам зіграв добре. Чи відчував ти це?
- Звичайно, коли виграєш такий матч, то можеш так сказати. Я завжди називаю Карлоса феєрверком. Він приголомшливий. Мені подобається спостерігати за його грою. Чесно кажучи, я люблю дивитися, як він грає, люблю тренуватися з ним, змагатися з ним.

Я на 12 років старший за нього. Чесно кажучи, мені дуже весело кидати виклик самому собі. Це чудова можливість для мене.

У грі проти нього не можна дозволити йому атакувати. Я думаю, ми бачили, що сталося, навіть коли я вів із брейком у другому сеті, коли він зробив брейк. Це були відразу чотири форхенди. Я абсолютно нічого не міг зробити.

Чи міг я розлютитися? Так, міг. Але в мене не було причин для того, щоб розслаблятися. Я просто повинен був зберігати терпіння.

Я розумів, що відбувається, як це відбувається, і знав, що якби в мене був іще один шанс і можливість, я міг би справді втрутитися, і це дало б мені ще одну можливість. Саме це і сталося, я думаю, в останньому геймі. Я не відступав. Я продовжував вірити в свою гру, а виконання було дуже хорошим, – сказав Димитров.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.