Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 26 квітня 2024, 03:53
2472
0

Красюк оцінив шанси Берінчика на завоювання титулу WBO в легкій вазі

Промоутер вірить в успіх українського боксера в бою з Емануелем Наваррете

| Оновлено 26 квітня 2024, 03:53
2472
0
Красюк оцінив шанси Берінчика на завоювання титулу WBO в легкій вазі
Getty Images/Global Images Ukraine. Денис Берінчик

Генеральний директор К2 Promotions Ukraine Олександр Красюк розповів про очікування від бою за пояс чемпіона світу WBO у легкій вазі між першим номером рейтингу організації Денисом Берінчиком (18-0, 9 KO) та чемпіоном світу у трьох вагових категоріях Емануелем Наваррете (38-1-1, 31 КО), який пройде 18 травня у США.

– Як ви оціните перспективи Дениса в цьому поєдинку? Які його сильні якості у порівнянні з Наваррете? Які у вас враження від самого мексиканця?
– Мексиканець є суперчемпіоном WBO, на вагу нижчий міцний хлопець. Але як його можна порівняти з Денисом, якщо вони ще не вийшли на ринг. Звісно, є сильні та слабкі сторони у кожного з них.

Але той досвід, який має Берінчик, і той характер, сталеве серце, міцну нервову систему і цей бійцівський козацький дух Дениса, який ми бачили вже неодноразово у всіх його попередніх боях та й в житті, нам лише доводить цю позицію. Звісно, перемогу одержить найсильніший, той хто буде краще підготовлений 18 травня на ці 45 хвилин. Але Денис вже давно знаходиться у тренувальному таборі, і той обʼєм роботи, який він виконує, дозволяє йому самому бути впевненому, виходячи у ринг.

Стосовно результату – ми не можемо його знати наперед, однак розуміємо, що шанси є. І не просто якійсь ефемерні шанси, а абсолютно реальні шанси, тому що Денис і його тренер Єгор Голуб, його команда тверезо оцінюють ситуацію. Це був свідомий вибір, тому що у нас були і інші опції – наприклад, битися відразу за кілька поясів, але було прийнято рішення йти саме таким шляхом.

– Бій пройде 18 травня – в цю саму дату має відбутись дуель Усик – Ф’юрі. Чи були у вас спроби організувати іншу дату для поєдинку Берінчик – Наваррете? На якому бою ви будете особисто присутнім?
– Справа в тому, що на момент, коли ми зʼясовували дату, Усик мав відбоксувати з Фʼюрі 17 лютого. Але за відомих нам обставин, цей бій має відбутися в ту саму дату, коли битиметься Денис Берінчик.

Що можу сказати… Звісно, це не дуже зручно. Ми стільки років пропрацювали з Денисом, і не бути присутнім на цьому поєдинку в Сан-Дієго, як мінімум, шкода. Однак там будуть наші люди, там будуть наші спеціалісти. Вже багато роботи ми зробили для того, щоб Денис відчував себе абсолютно комфортно, як то кажуть, «у своїй тарілці», боксуючи у Сан-Дієго проти Наваррете. Це стосується усіх сфер боксерського життя, і офіційних осіб, і суддів, і умов перебування у подорожі і тому подібне. Усе це вже передбачено в контракті. І зараз справа лише за Денисом, його командою. І наразі у тренувальному таборі триває важка праця.

Звісно, у нас було багато спроб звести ці поєдинки в один кард або розвести по датах…Та маємо те, що маємо і з цим працюємо. Тож, вперед до перемоги.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.