Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 березня 2024, 01:49
32472
14

«Ви хоч знаєте, чий це клуб?» Розкрита реакція Павелка на поразку Кривбаса

Феміс Сагіров поділився цікавою історією кількарічної давнини

| Оновлено 30 березня 2024, 01:49
32472
14
«Ви хоч знаєте, чий це клуб?» Розкрита реакція Павелка на поразку Кривбаса
УАФ. Андрій Павелко

Колишній власник «Перемоги» з Дніпра Феміс Сагіров поділився цікавою історією з сезону 2020/21, що пов'язана з «Кривбасом» та тодішнім президентом УАФ Андрієм Павелком:

«У нас що, в Україні, мало договірних матчів було? Перед кожною якоюсь значимою грою, я попереджав своїх гравців, що знаю, про те, що навколо деяких ігор ходять гроші, які ми ніколи не беремо. Але все одно гравців намагалися підкупити. Пам'ятаю, як ФК «Перемога» у Другій лізі обіграла вдома «Кривбас» – 1:0.

Це була наша дебютна перемога та перший забитий м’яч у профі. Після гри мені зателефонував Павелко. Я думав, хоче привітати нас із перемогою, а він в трубку кричати почав: «Що ви витворяєте? Ви хоч знаєте, чия це команда?». Напевно, натякав, що президентська. Погрожував санкціями, Я був у шоці.

У другому колі ФК «Перемога» була вже без турнірних завдань. Після того, як я вигнав Тарана, ми поїхали на гру до Кривого Рогу. На нас там чекало справжнє пекло. До 23-ї хвилини «Кривбас» нам пробив два пенальті, один із яких потягнув воротар, а інший просто придумав арбітр. Ми програли ту гру 0:1, але хочу віддати належне молодим хлопцям, які бились проти всіх, проти системи і т.д.!

Можу сказати точно – ніхто з моїх гравців не брав участі в нечесних матчах, деяких ми перевіряли на детекторі брехні, після гри з «Кривбасом» також».

Оцініть матеріал
(247)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 21
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

ФОТО. Рідкісне видовище! Лунін привітав вундеркінда Реала після гри Ла Ліги
Футбол | 27 квітня 2024, 08:01 1
ФОТО. Рідкісне видовище! Лунін привітав вундеркінда Реала після гри Ла Ліги

Королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0, єдиний гол забив Арда Гюлер

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Почему он молчал , пока павелка был у власти? А вы ключите мозги и подумайте - где он мог бы оказаться после таких заявлений, могли просто инвалидом 1-й группы сделать,могли и в канализацию сбросить... Времена тогда такие были, вспомните Поворознюка и его методы "работы" с неугодными футболистами. И тот боялся павелку, как черт ладана...
MrStepanovM .
і не треба забувати від якої партії воно було Нардепом і як на посаді Голови бюджетного комітету розподіляло кошти...Бо багато хто вважає що лайно бува тільки "зеленого" кольору
shok82
Що це взагалі було?!
ErichMariaШевченко
Удивил.)
2021 г. Тур 22.
Кривбасс - Метеллург Зп.  2:0
 7 (П), 10 (П),  76 (КК для МЗ)
mini.f
Мені розповідав один з тренерів 1-ї ліги, що коли він дізнався, що футболісти його команди повинні були здати гру аутсайдеру, то він пообіцяв футболістам розповісти про їх намір президенту клубу, а той був дуже жорстокий по відношенню до таких футболістів. Пришлося команді вигравати з великим рахунком. Так на другий день йому позвонив павелка і пообіцяв його закопати живцем, якщо він ще раз буде втручатися в хід подій. Потім йому кілька раз звонив костюченко і вимагав у нього гроші. за те, что ставка на цю гру не зіграла...
easterly
А тім, що вигравали у фєка гудок, він теж звонив і погрожував?)
Harun Bakircioğlu
Шева тоже будет названивать с криками "Вы знаете чей этот клуб?" Или эта порочная практика фсё?
nick07
ЇЖГ (статеві зносини амфібії та плазуна)
maxno
Сагиров сейчас можно языком работать пиар себе создавать. А почему ты это сразу не сказал ? Или зассал? А было это или нет теперь проверить невозможно. А таким балоболам только и остаётся как фейки запускать.