Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
878
0

Уотфорд – Лідс. Прогноз і анонс на матч Чемпіоншипа

Поєдинок відбудеться 29 березня о 22:00 за Києвом

Уотфорд – Лідс. Прогноз і анонс на матч Чемпіоншипа
ФК Лідс

29 березня на «Вікарідж Роуд» пройде матч 39-го туру Чемпіоншипу Англії, в якому «Уотфорд» зустрінеться з «Лідс» Юнайтед. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Уотфорд

Команда нарешті змінила тренера. Точніше, було вказано на двері Валер'єну Ісмаелю, а обов'язки поставили Тому Клеверлі, який в недавньому ще минулому був перспективним футболістом, але не реалізував і близько свій потенціал. Втім, вже зрозуміло, що зараз його завдання зводиться до того, щоб так-сяк завершити з шершнями сезон, який у будь-якому випадку вже провалений - причому другий поспіль. У минулому розіграші клуб, який знову вилетів з АПЛ, розглядався як фаворит на нижчому рівні. Але в результаті закінчив аж на одинадцятому місці Чемпіоншипу. Тоді й покликали Ісмаеля, ставка на якого від початку викликала сумніви, а результати одразу не тішили. І все ж таки тільки зараз, коли провал вже давно став очевидним і не залишилося шансів на виправлення (13 очок до топ-6), зазвичай нетерплячі боси лондонського проекту таки зняли тренера. Вже фактично без нього програли Ковентрі, та на полі Бірмінгема оформили 1:0.

Лідс Юнайтед

Клуб підтвердив за Б'єлси неймовірну популярність та історичні амбіції довгоочікуваним результатом, піднявшись нарешті до Прем'єр-Ліги. Але вже там і сам Марсело відпрацював ще трохи більше півтора року, і павичі зрештою повернулися до Чемпіоншипу минулої весни. Нову ставку зробили на Фарке, очевидно, пам'ятаючи його неодноразовий успіх саме у цьому дивізіоні з Норвічем. Спочатку у Даніеля не все виходило, але на даний момент його підопічні, які паралельно непогано проявили себе і в кубку (з боєм поступилися 2:3 Челсі наприкінці лютого), вибралися на перше місце в таблиці. Що не дивно, адже у 13 крайніх турах набрано 12 перемог за нічиєї з Хаддерсфілдом. Втім, боротьбу з Лестером та Іпсвічем і близько не завершено.

Статистика особистих зустрічей

Усі 3 крайні поєдинки виграли білі.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що зміна менеджера так допоможе господарям. Гості у вогні, і продовжать шлях перемог (коефіцієнт – 1,63).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.