Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
|
518
0

Лілль – Ланс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції

Поєдинок відбудеться 29 березня о 22:00 за Києвом

Лілль – Ланс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції
ФК Лілль

29 березня на «Стад П'єр-Моруа» пройде матч 27-го туру Ліги 1 Франції, в якому «Лілль» зустрінеться з «Лансом». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Лілль

Команда 2021-го року оформила чемпіонський титул, четвертий у своїй історії, чим розбавила домінування ПСЖ. Але потім знову відійшла на другі ролі у французькому футболі. Наприклад, минулий сезон, вже за Паулу Фонсеки в ролі головного тренера, закінчили на п'ятій позиції. Через це французи вирушили до Ліги конференцій, де вже дісталися чвертьфіналу. Там на них у квітні чекає цікаве протистояння з Астон Віллою, що претендує на звання центральної події цього раунду. Підтягнулися доги і у внутрішній першості, де є шанси на місце у трійці. Щоправда, навесні вони не змогли виграти ні у Ренна (2:2 вдома), ні у Бреста (1:1 на виїзді), тож на фінішну пряму вийшли на четвертій позиції і з відставанням на 3 очки від Монако.

Ланс

Клуб був відкриттям минулого сезону. Довгий час проект, що пропустив у Лізі 1 і недавно повернувся туди, став віце-чемпіоном країни. Причому мінімально відстав від вічного лідера, ПСЖ. Було очікувано, що криваво-золоті здадуть позиції після такого стрибка вище за голову, тим більше що вони ускладнили собі календар виступами на євроарені. У Лізі чемпіонів французи виграли суперечку у Севільї за третє місце у групі, у Лізі Європи поступилися Фрайбургу, що оформив удома у додатковий час вольові 3:2. Весну після цього вдалося розпочати з перемог над сильними Ліоном і Брестом. Але, поступившись потім удома Ніцці, на паузу на ігри збірних команда вирушила на шосту позицію.

Статистика особистих зустрічей

Хоча минулого сезону криваво-золоті стали віце-чемпіонами, показавши найкращий результат з початку століття, з догами вони набрали 1 очко за 2 матчі. У нинішньому розіграші сторони закінчили 1:1.

Прогноз

Букмекерські контори симпатизують господарям. Але сторони приблизно рівні за силою, і з урахуванням результатів їхніх останніх матчів зупинимося на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,85).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.