Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 29 березня 2024, 16:53
3266
4

Костюк розповіла, як мало не загинула під час медового місяця

Марта та її чоловік були дуже впевнені у собі, коли займалися серфінгом

| Оновлено 29 березня 2024, 16:53
3266
4
Костюк розповіла, як мало не загинула під час медового місяця
Instagram. Марта Костюк

Українська тенісистка Марта Костюк (WTA 26) розповіла про свій досвід заняття серфінгом:

«Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі, і мій чоловік помітив, що в океані з'явилися електричні скати. Ми одразу кулею вискочили з води, але через час ми все-таки вирішили повернутися, бо подумали: якщо ми загинемо, то хоча б загинемо, займаючись улюбленою справою.

А потім я спробувала серфінг на Мальдівах. У нас там був медовий місяць, і я тоді дійсно мало не загинула. Хвилі були більшими, ніж ми думали. Вони були, напевно, разів у п'ять більше, ніж у Лос-Анджелесі. І через те, що це був наш другий раз, ми були надто впевнені у собі.

На Мальдівах є місця, де хвиля розбивається об каміння. І ось мене закрутило і двічі накрило хвилею, я була прямо всередині загину хвилі і не могла з неї вибратися. Я практично видихнулася і справді мало не загинула там.

Наступного дня ми, звичайно, знову пішли кататися на серфі, і я знову спробувала, і мені вдалося стати на дошку, але я все одно вважаю, що це дуже небезпечне заняття. Тож треба обирати час та дні, коли цим можна займатися», – розповіла Марта Костюк.

1 листопада Костюк вийшла заміж. Чоловіка тенісистки звуть Георгій. Весілля пройшло в Пафосі (Кіпр), а у медовий місяць молодята вирушили на Мальдіви.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Jeka23
Боже, яке небезпечне життя у людей... А у мене лише ракети і шахеди над головою літають кожного дня.
samird
Мені це чомусь нагадало бородатий анекдот. Одна бабця розповідає іншій: Чуєш, Петрівна, пішла я вчора в ліс по гриби, так мене там якісь покидьки згвалтували. А я і завтра піду!... 
Serhii P.
відпочинок в Лос-Анжелесі, на Мальдівах, весілля на Кіпрі  Таке враження, що для її чоловіка кордонів не існує, хоча він молода людина з українським громадянством. Але ж війна тільки для бідних ...
Muskrat2
Ух ох, чуть лангустом не подавивсь.