Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 березня 2024, 18:35
7563
7

Гравця Динамо засуджено до 18 місяців в'язниці умовно. Названо суму штрафу

Жерсон Родрігеш звинувачується в нападі та нанесенні побоїв колишній дівчині

| Оновлено 28 березня 2024, 18:35
7563
7
Гравця Динамо засуджено до 18 місяців в'язниці умовно. Названо суму штрафу
Getty Images/Global Images Ukraine. Жерсон Родрігеш

28-річного гравця київського «Динамо» та форварда збірної Люксембургу Жерсона Родрігеша, який на правах оренди виступає за «Слован» із Братислави, засуджено до 18 місяців в'язниці умовно.

Після матчу національної збірної проти Казахстану (2:1, Жерсон забив і віддав асист) Родрігеш постав перед міським судом Люксембургу, де у середу, 27 березня, йому було винесено вирок. Суд засудив його до 18 місяців умовного ув'язнення та наклав штраф у розмірі 1500 євро.

Звинувачення проти Родрігеша включали три пункти звинувачення у нападі та нанесенні побоїв, одне з яких стосувалося домашнього насильства щодо його колишнього партнера. Суд також зобов'язав футболіста виплатити постраждалій 2430 євро як компенсацію.

Примітно, що вирок суду перевершив вирок, якого вимагало звинувачення.

На початку березня звинувачення вимагало засудити Родрігеша до 15 місяців умовного тюремного ув'язнення за домашнє насильство щодо його колишнього партнера та два інші напади та побиття. Звинувачення також зажадало, щоб Родрігеш пройшов курс лікування гніву та виплатив компенсацію жертві.

Адвокат Родрігеша виступав за виправдання свого клієнта. Захист поставив під сумнів достовірність показань колишньої дівчини, а також поведінку поліцейських і прокурора, які прибули на місце, які, за словами захисту, «занадто швидко прийняли рішення».

Серія інцидентів за участю Жерсона Родрігеша тривала кілька років.

Перший інцидент стався ввечері у березні 2019 року, коли Родрігеш, ймовірно, напав на людину біля нічного клубу в районі Гар міста Люксембург. Повідомляється, що жертва отримала переломи обличчя, що вимагало кількох місяців відновлення та трьох операцій. Згодом законний представник жертви зажадав від Родрігеша відшкодування збитків на суму понад 90 000 євро.

У червні 2022 року Родрігес був причетний до ще однієї сварки біля нічного клубу в столиці, де він нібито вдарив іншу людину, що призвело до втрати зуба. Однак жертва воліла не подавати цивільний позов після досягнення угоди з Родрігешем поза судом.

Останні звинувачення на адресу футболіста пов'язані з інцидентом 25 листопада 2022 року. За словами очевидців, це був ще один довгий п'яний вечір від футболіста. Родрігеша звинувачують у нападі на свою колишню дівчину, володарку титулу «Міс Люксембург 2020» шляхом удару її кулаком по обличчю. Спочатку колишня дівчина не звинувачувала Родрігеша в ніч інциденту, проте пізніше вона звинуватила його у соціальних мережах у заподіянні їй травм. Родрігеш відхилив звинувачення.

Крім того, тієї ж листопадової ночі Родрігеш зіткнувся зі звинуваченнями в словесних образах правоохоронців. Фактично це єдиний інцидент, у якому на сьогоднішній день футболіст зізнався і за який він вибачився.

У лютому гравець збірної Люксембургу перейшов у «Слован» із Братислави. Жерсон гратиме за свій новий клуб протягом 1 року. Якщо керівництво «Слована» буде задоволене виступами гравця з Люксембургу, вони підпишуть з ним трирічний контракт.

Угода Родрігеша з київським «Динамо» розрахована до літа 2025 року.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті зізнався Луніну, чому залишив його у запасі в останньому матчі
Футбол | 27 квітня 2024, 00:08 3
Анчелотті зізнався Луніну, чому залишив його у запасі в останньому матчі

У старті «Реала» зіграв Кепа Аррісабалага

ФОТО. Рідкісне видовище! Лунін привітав вундеркінда Реала після гри Ла Ліги
Футбол | 27 квітня 2024, 08:01 2
ФОТО. Рідкісне видовище! Лунін привітав вундеркінда Реала після гри Ла Ліги

Королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0, єдиний гол забив Арда Гюлер

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Гагик Пердонян
Який агресивний пидоріс
Serhii P.
То яку зі своїх колишніх відпе**чив? Ольгу Янчук?
_Tor91nado24rly_
Та накивати б йому п'ятами з того "дінама"). А то ще й загримить по-справжньому... Але цього не треба. Краще треба допомогти Люксембургу наступний чемпіонат Європи виграти. Чи не так?
Mr Voevudskiy
Жерсон, такой Жерсон
Лига конференций без динамо
Пидорас четвертый