Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 30 березня 2024, 18:01
14555
27

The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024

Лідерами «жовто-синіх» британці вважають Мудрика та Судакова

| Оновлено 30 березня 2024, 18:01
14555
27
The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

Авторитетне британське видання The Guardian спрогнозувало виступ збірної України у фінальному турнірі Євро-2024, який відбудеться цього літа в Німеччині.

«Українці потрапили до групи E з Бельгією, Румунією та Словаччиною – можливо, найбільш гостинної групи з усіх, адже Румунія та Словаччина перебувають значно нижче за Україну в світовому рейтингу ФІФА.

Місце у плей-оф має бути задачею мінімум. Чвертьфінал, що відповідає їхньому виступу три роки тому, також не виключений.

Щодо лідерів, то Судаков, який створив обидва голи проти Ісландії, є плеймейкером із рідкісним баченням поля, а Мудрик – вибуховий вінгер, чий переможний гол може стати своєрідним каталізатором. У той же час в особі Андрія Луніна з «Реалу» та Анатолія Трубіна з «Бенфіки» вони можуть похвалитися не одним, а двома голкіперами світового класу

Ребров розумно ротував Довбика та Яремчука під час міжнародної перерви, зберігаючи їх свіжими та голодними. Команда має таку глибину складу, що навіть Олександра Зінченка можна було сміливо посадити на лаву запасних проти Ісландії.

Але для того, щоб реалізувати їхній багатий потенціал, Україні потрібно буде знайти певний баланс. Незважаючи на всі їхні якості, під час кваліфікації їх часто кидало то в жар, то в холод, вони коливалися між надзвичайною компетентністю й також самою некомпетентністю», – детально розібрало британське видання перспективи «жовто-синіх» на майбутньому турнірі.

Оцініть матеріал
(121)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Як Перес відреагував на гру Кепи, який вийшов замість Луніна за Реал
Футбол | 27 квітня 2024, 07:56 0
Як Перес відреагував на гру Кепи, який вийшов замість Луніна за Реал

26 квітня королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0

Коментарі 27
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Fanat
Всі ці зірки-це звісно круто, але головне щоб Вітя був здоровий, бо без Віті будуть битися,як риба об лід. Забивати є кому, бігти є кому , а от прийняти не стандартні дії , можуть лише Вітя і Ярмола. 
fifa2020
Потрібно щоб Шапаренко, Ярмоленко і Степаненко були в формі перед Євро, тоді ми зможемо центр поля освіжати, а не як на минулому Євро... бобік здох через 1.5 матчі) Циганков грає до 65 хвилини, потім міняє його Ярмоленко... Зінченко грає проти Румунії в основі, а проти Словаччини - Шапаренко, тоді проти Бельгії Зінченко вийде свіжим... за такою схемою зможемо даже краще виступити чим на минулому Євро!
Cruyff
Судаков у другому матчі був хороший. 
Гол Мудрика був важливий, але його лідерство в останніх матчах певне прогледів, може не уважно дивився. 
В Довбика спад, але це буває. 
Яремчук не стальний.
Віктор Циніков - ТОП! 
onco-clown
главное, чтоб Леоненко был доволен игрой сборной 
turist86
В Реброва є 2 місяці подумати над складом. Чи запрошувати ветеранів, які роками тягнули збірну на Євро і заслужили  там зіграти (зокрема Ярмоленко, Караваєв, Степаненко, Сидорчук, Кривцов). Чи робити ставку на молодих, наприклад Таловєров, Ярмолюк?
potemkin78
центр защиты и креативного игрока под нападающим нам надо
Alex86 1
Может выйти и в финал, может не выйти и из группы, все это вилами по воде, абы пописать чего
ALF🎈
Циганкову дякуйте, а ці двоє на всьому готовому
Mykola_nik
Зараз видно що команда йде вперед. А стиль Степаненка і Сидорчука віддавати паси назад і тягнути час, ніби вже виграють три нуль. Не заганяйте нас назад в совок... треба грати в швидкісний європейский футбол
Remark
Не бачив я в матчі проти Ісландії, що Мудрик був якимось лідером. Стільки тупізму, обрізок, ривків в нікуди з втратою м'яча не було ні в кого в складі. 
Судаков - топарь! В рази ефективніший за Мудрика. 
Якби Мудрик не забив гол, то його ніхто б і не згадав, а тільки б плювалися в його сторону. 
Ну і головна, або на рівні з Судаковим, зірка або лідер збірної - це Циганков. З ним і без нього - це дві різні збірні. Це як збірна зі Степаненко та без. 
П.С. Матвієнко - то п ля взагалі валідол. Я не знаю, але з цією позицією треба щось робити, бо ми починаємо матч одразу з форою -0,5.
255547
Вобще то правильно, нужен баланс и золотая середина, пока полного командного взаимодействия на протяжении всего матча нету, команда играет отрезками, и то не ровно
Выталкиватель парашутистов
Блажен кто верует...
Лига конференций без динамо
И ярмо он что уже не игрок сборной мог и помочь он ещё может, а в сборную не поехал травма сказали ещё не пришла  ,а сборная играла а он в это время  ,а он товарняки играл за четвёртых против   костоломов из пгт