Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 березня 2024, 05:25
1106
0

ДАХНОВСЬКИЙ: «Команда третьої Бундесліги вміє грати у футбол»

Гравець «Вереса» похвалив суперника з Німеччини

| Оновлено 28 березня 2024, 05:25
1106
0
ДАХНОВСЬКИЙ: «Команда третьої Бундесліги вміє грати у футбол»
НК Верес

Футболіст «Вереса» Віталій Дахновський, який під час благодійного матчу в Німеччині з «Рот-Вайссом» зробив пропозицію своїй дівчині, поділився емоціями від гри у Німеччині.

«Пропозиція руки та серця? Давно думав про це. Лише не знав, як це зробити красиво. Хотів освідчитися ще перед домашнім матчем чемпіонату проти Колоса. Але потім вирішив, що краще буде зробити це в Ессені. Тренер – дозволив, організувати все також допомагав спортивний директор Юрій Габовда. Вся команда долучилася.

Щодо, власне, гри в Ессені - результат, насправді, не настільки важливий. Ми приїхали не за результатом. А щоб допомогти академії, залучити інвестиції. Дуже сподобалася гра суперника. Вони саме грають у футбол, роблять це красиво. Здивований рівнем команди Третьої Бундесліги. Хоча, ми насправді теж не грали погано. Робили все, про що просив тренер. Так, ми програли, але це не найголовніше.

Ми зіграли на чудовому стадіоні. Атмосфера – космос. Але щодо якості газону - були питання. Думав, що в Німеччині усі поля - як килими. Насправді – не зовсім так. Якби перед грою дощ це поле не полив - воно було б дуже складним», – сказав Дахновський.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.