Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 27 березня 2024, 14:18
83890
26

«Не розумію, як він опинився в збірній». Ващук розкритикував гравця України

Колишній захисник збірної України не вважає, що Таловєров відповідає рівню національної команди

| Оновлено 27 березня 2024, 14:18
83890
26
«Не розумію, як він опинився в збірній». Ващук розкритикував гравця України
Getty Images/Global Images Ukraine. Максим Таловєров

Колишній гравець збірної України Владислав Ващук дав кілька коментарів щодо гри окремих футболістів національної збірної в матчі проти Ісландії (2:1), зокрема розкритикувавши захисника Максима Таловєрова.

– Ви вважаєте, що є певне непорозуміння між гравцями у фазі оборони?

– Між захисниками та півзахисниками. Вони не розуміють один одного, як їм поводитись на футбольному полі.

– Можливо це повʼязано з тим, що Бражко тільки дебютні матчі за збірну провів.

– Ну так. Але він рухається не в тому напрямку. Може, перехвилювався. Напевно, так він і грає в «Динамо». Але це не гра майбутнього, це гальмо. Так не можна давати пробивати по центру, Лунін на це вказував. Раніше казали: «Якщо ти послизнувся – ти підвів команду». Значить, взуття треба підбирати.

– З позитивної точки зору кого б виділили за підсумками матчу?

– Я б за підсумками обох ігор відзначив Мудрика. Він дуже хотів, рухався швидше за інших. Є багато запитань до нього по якості гри, але в цілому завдяки йому збірна рухалася швидше. Якби його не було в першій грі, ми б там спали. Вчора в другій грі збірна діяла набагато мобільніше. Хлопці віддали всі сили.

– Як оцінити роботу Сергія Реброва загалом у цій кваліфікації?

– Він зробив усе, щоб взяти максимум у всіх іграх. Взяти навіть матч з Боснією та Герцеговиною – там Ребров переграв суперника тактично, коли випустив Яремчука до Довбика і зламав їм усі плани. Проти Ісландії було багато боротьби, але хлопці її витримали. Плюс правильні заміни.

Єдине, що мене неприємно вразило – це один гравець, Таловєров. Не розумію, як він опинився в збірній. Це не гравець національної збірної. Я не побачив, що він є в симбіозі зі збірною. Є багато запитань. Вихід на 3-4 хвилини в кожній грі… Не розумію.

Раніше Владислав Ващук заявив, що збірна України може навіть виграти Євро-2024.

Оцініть матеріал
(409)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Минай – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 27 квітня 2024, 08:01 0
Минай – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Команда із Закарпатської області повинна кинути все на вівтар перемоги

Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном
Футбол | 26 квітня 2024, 16:11 20
Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном

Данила Ігнатенка звинуватили у расистських висловлюваннях

Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Boodya
Таловєров сподобався грою за молодіжку, в дорослій ще не зіграв стільки часу, щоб про нього можна було розуміти це, тому це класичний пук в калюжу, або нагадування паном Ващуком про своє існування
anacreon
От тому ти і не тренер національної збірної, Ващук. А ти безробітний колишній футболіст.
Чесно кажучи задрали вже всі ці мамкіни експерди. Що в Арсеналі всі колишні агкоголіки пукають після кожного матчу, поважно надуваючи щоки. Що у нас.
Таловєров йому не такий. Таловєров грає центрального захисника в клуб Ласк, який йде третій в чемпіонаті Австрії. Чемпіонаті, який сильніше в два рази українського чемпіонату. В клубі, який зіграв 6 матчів у єврокубках.
Кого брати додатковими захисниками? Динамівські чи дніпровські серця з дношного УПЛ, з клубів, які навіть у нижчні за рангом єврокубки не можуть пробитися?
umnuy2
таловеров нормально поборолся.Не помню чтобы он проигрывал единоборства в этих играх.Даже больше-усилил оборону.Вывод иуды какой-то мутный-по его логике 3-4 минуты это дно.Тогда Шапарекнко Пихалёнок Трубин вообще не игроки так как и минуты не сыграли
ZANREGENT1993
А что Таловеров? Выпускает игроков Ребров. Конечно за три минуты ты его не оценишь
valerafan1
Я рахую що Таловєров був дуже потрібним якраз в останні хвилини кожної гри. Противник застосовував тактику навалу і Максим був тим стовпом, що вигравав верх при навісах. Його заслуга в перемозі така ж, як і заслуга Мудрика, Судакова, Бражко та всих інших, хто попав в заявку  на матч.  А Ващук явно не правий. 
u6464u
хлопці , Ребруха виконав поставлену задачу , засуньте своі язики куди подалі, на рахунок гравців це його вибір він бачить так гру , Станіславович красень .
Sergio
по стопам леоненка, сери чим більше аби нагадати про своє існування
turist86
Ну справді, навіщо збірній молодий перспективний центральний захисник зростом 195 см, з досвідом міжнародних матчів?   якби Ребров  вважав інакше - міг би викликати Кривцова
potemkin78
странная реакция на игру Бражка от двух бывших капитанов СбУ. один хвалит, другой считает что дно. кстате вот ваще не поверю что Ващук не звает как он играет за ДК
Keen Vision
Якась маячня що на рахунок Бражка, що на рахунок Таловєрова. До останнього, таке враження, у Ващука якась особиста неприязнь.
April
Я - тоже.  Просто парень рано уехал играть  за бугор и за ним могли следить только специалисты.   Но 1,95!    Это же наш Магуайр из будущего.)
vbrjkf
Та Ващук же не бачив, як Бражко грає в Динамо, тому що не ходить на стадіон, боїться зустрітись з Гусєвим, якому винен гроші. Видно, зовсім погані справи, коли такі інтерв'ю дає.
antt
Лунін коли про Бражка говорив. Відразу після пропушеного, те що помітно в трансляції? Це нормальна реакція. І там не тільки Бражко був, але впершу чергу він.
Max123
Це що новий конкурент леона по розумінню футбола? З такими думками він навіть на телеексперта на регіональному тв не тягне.
Віктор Шабанов
До уваги диванних експертів.Ващук нагороджений орденом "За мужність" 3-го ступеня.Проходить службу В ЗСУ, "Гвардія наступу".Так що прошу вас толерантніше відноситись до Влада.
Выталкиватель парашутистов
Не мешало бы напомнить всем кто такой Ващук, кстати, сам ьо он попал в сборную только после того, как занес главному тренеру определенную сумму денег, еще живы те люди, которые присутствовали при  этом. У Ващука были определенные планы на свою роль в ОПГ УАФ при павелке, но арест своего покровителя спутал все планы на будущее, которое сейчас очень смутно просматривается. Никто не забыл, как он рвался незаконно занять пост президента федерации футбола города Киева, вместо Игоря Кочетова, и сколько усилий для этого прилагали и павелка и костюченко. Не получилось, Кочетов оказался им не по зубам... И этот упырь еще вякает на наших сборников, чудо в перьях....
Anti Ihalainen
Таловеров пока ничего не показал  и реально странно играл ..
anacreon
Який досвід може отримати молодий Бражко, коли грає в дношному Динамо, яке вилітає з єврокубків та потім бореться за 3-4 місце з вересами при пустих трибунах.
Якби Бражко продали в Торіно, то там він би швидко отримав потрібний досвід. Циганков та Довбик швидко піднялися в статусі і досвіді, потрапивши в нормальний чемпіонат.
Є досвідчений Ігнатенко з Бордо, але його чомусь не викликали. Таке враження, що тренери і не знають, що він грає в основі. Бо Бордо в другому дивізіоні і їм лінь дивитися гру чи статистику. Зате тащать Стдорчука. Бо на виду.
Ігнатенко треба як мамі Кревсуна - самому себе продвигати. Давати інтерв'ю українські пресі і казати, що ти готовий до збірної і чекаєш виклику. Тоді тренерський штаб може почне переглядати його матчі. Інколи своє місце треба вигризати.
Маму Кревсуна стібали за ті обурення в пресі. Але ось результат - він у збірній і забиває.
nicksaf
Там не только Талаверов. А Сундаков, а мурчик? Вон уже Сундакова оценивают как Месси. Новый мурчик появился.