Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 19 квітня 2024, 18:26
1325
0

Австрія – Туреччина. Прогноз та анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує товариський матч збірних

| Оновлено 19 квітня 2024, 18:26
1325
0
Австрія – Туреччина. Прогноз та анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

26 березня на Ернст Хаппель пройде товариський матч, у якому збірна Австрії зустрінеться зі збірною Туреччини. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Ставки на матч Австрія – Туреччина

Австрія

Команда ніяк не може пробитися на чемпіонат світу – там востаннє зіграли ще 1998 року. Зате Das Team останнім часом перетворюється на завсідника Євро. Пробившись вперше туди 2016-го (вісьма роками раніше дебютант виступав представником приймаючої країни), вилетіли відразу, а ось у наступній першості вдалося виграти двічі на груповому етапі. А вже в 1/8 фіналу чекала Італія, і майбутній тріумфатор виграв у аутсайдера пари не в основний час. Начебто б у Лізі націй в останньому циклі була невдача – не вдалося затриматися в дивізіоні А. Але натомість у євровідборі підопічні Рангніка на пару з Бельгією не залишили шансів на конкуренцію Швеції, набравши практично вдвічі більше очок, 19 проти 10. Словаччина на цьому зборі теж було переможена, причому на виїзді, 2:0.

Туреччина

Збірна на фінішній прямій кваліфікації змінила наставника. Причому ситуація була цілком непоганою, але Кунтц таки після нічиєї з Вірменією вдома та поразки у товариському поєдинку Японії подав у відставку. Його змінив Монтелла, і дебютував із найважливішої перемоги, обігравши на виїзді Хорватію. А, розгромивши наступного туру Латвію, яничари несподівано виявилися достроково учасником Євро. Але все одно в листопаді куражу вистачило, щоб обіграти на виїзді, у Берліні, німців у товариському поєдинку та звести до 1:1 виїзний матч із Уельсом. У четвер Вінченцо привіз підопічних на контрольну зустріч із Угорщиною. У Будапешті його підопічні нічим не відповіли на єдиний гол суперника.

Статистика особистих зустрічей

Австрійці виграли чотири рази у перших 5 очних поєдинках, але це були у 70–80-ті роки минулого століття. Але потім домінували турки, вигравши п'ять разів поспіль. І лише у трьох останніх поєдинках були всі можливі підсумки: нічия та перемога кожної зі сторін.

Прогноз

Букмекерські контори не думають, що сторони проведуть другий двобій вікна інакше, ніж перший. Погодимося: Австрія знову переможе, а Туреччина – програє (коефіцієнт – 1,95).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий перший клуб, який вилетів з АПЛ
Футбол | 27 квітня 2024, 20:13 1
Став відомий перший клуб, який вилетів з АПЛ

«Шеффілд Юнайтед» вилетів з АПЛ після одного сезону в лізі

Дмитро НЄМЧАНІНОВ: «Договірні матчі – пухлина українського футболу»
Футбол | 28 квітня 2024, 13:41 5
Дмитро НЄМЧАНІНОВ: «Договірні матчі – пухлина українського футболу»

Захисник «Миная» – про скандал навколо матчу з «Динамо»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.