Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 19 квітня 2024, 18:26
1519
0

Ірландія – Швейцарія. Прогноз та анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує товариський матч збірних

| Оновлено 19 квітня 2024, 18:26
1519
0
Ірландія – Швейцарія. Прогноз та анонс на товариський матч

26 березня на Авіва Стедіум пройде товариський матч, у якому збірна Ірландії зустрінеться зі збірною Швейцарії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Ставки на матч Ірландія – Швейцарія

Ірландія

Команда зараз начебто вимушено проводить нинішній збір. Примітно, що вона не має навіть повноцінного наставника. Збірною керує Джон О'Ші, той самий вихованець Манчестер Юнайтед, який відіграв як футболіст понад сотню матчів у формі зелених. Але він не працював до своїх 42 років як головний тренер, та й зараз тимчасовий керманич. Чи то керівництво федерації не змогло вмовити когось із досвідчених фахівців взятися за роботу з відверто посередньою збірною, що у Лізі націй у своїй групі випередила лише Вірменію, а в євровідборі – Гібралтар, ще й лише з ним і очки набирала. У суботу тут же, в Дубліні, був контрольний поєдинок проти сильної національної команди Бельгії. Там вдалося зіграти гідно, на нульову нічию.

Швейцарія

Збірна залишила досить суперечливе враження. З одного боку, вона за Мурата Якіна проходила успішно 2 кваліфікації. Та й на чемпіонаті світу виходила із групи, знову обігравши у вирішальному поєдинку Сербію. Крім того, нейтрали утримують позиції у дивізіоні А Ліги Націй. Очікувано, із трьох перемог, розпочався і минулорічний відбір. Але у наступних 7 поєдинках була лише 1 перемога, над глухим аутсайдером, Андоррою. Двічі з Косово, Ізраїлем та Білоруссю зіграли лише внічию, а з Румунією набрали 1 очко за пару матчів. Навіть такого вистачило, щоб вийти на Євро, благо конкуренція залишалася низькою, та й вистачило навіть другого місця. Але такі успіхи дали чимало їжі для роздумів перед довгим паузою. У березні швейцарці встигли поїхати до Данії на контрольний поєдинок. У Копенгагені глядачі так і не побачили голів.

Статистика особистих зустрічей

Усього було 11 поєдинків, і у швейцарців мінімальна перевага, 4 перемоги за трьох поразок. Вони вийшли вперед у відборі на Євро-2020, коли набрали з ірландцями 4 очки із 6 можливих.

Прогноз

Букмекерські контори не ставлять хреста на господарях, що сильні саме вдома. Але обидві сторони показали, що на цьому зборі краще захищаються та погано атакують – ставимо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,65).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 27 квітня 2024, 06:15 8
ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Гра першого кола цих команд стала єдиною для Даріо Срна у якості головного тренера

Як Перес відреагував на гру Кепи, який вийшов замість Луніна за Реал
Футбол | 27 квітня 2024, 07:56 0
Як Перес відреагував на гру Кепи, який вийшов замість Луніна за Реал

26 квітня королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.