Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 19 квітня 2024, 18:26
1625
0

Румунія – Колумбія. Прогноз та анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує товариський матч збірних

| Оновлено 19 квітня 2024, 18:26
1625
0
Румунія – Колумбія. Прогноз та анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

26 марта на Ванда Метрополитано в Мадриде пройдет товарищеский матч, в котором сборная Румынии встретится со сборной Колумбии. Поединок начнется в 21:30 по киевскому времени.

Ставки на матч Румунія – Колумбія

Румунія

Команда не належить до грандів європейського футболу – скоріше середняк, причому не найвищого рівня та без особливих зірок. Так, взимку до Тоттенхема перебрався Дрегушин, є ще кілька футболістів, що грають у топ-країнах, насамперед в Італії. Але це дуже далеко від рівня попередників типу Хаджи з Петреску. Не дивно, що на чемпіонати світу цього століття не пробивалися. А ось на Євро вдається. Ось і на літній турнір Йорденеску своїх підопічних пощастить. Причому в Лізі націй збірна при ньому провалилася, ставши останньою у своїй групі дивізіону В. Але в кваліфікації вдалося взагалі не програти в компанії зі Швейцарією та Ізраїлем і не програли жодного матчу з 10. З Північною Ірландією вдалося продовжити безпрограшну серію, щоправда, лише нічиєї 1:1.

Колумбія

Збірна 10 років тому була на піку – у Бразилії на чемпіонаті світу Хамес та компанія стали чвертьфіналістом. Та й через 4 роки на мундіалі знову вийшли із групи. Але минула кваліфікація для кавових вийшла провальною. З 2022 року тут працює Нестор Лоренцо. І в новому відбірковому циклі під його керівництвом видався потужний старт: по 3 перемоги і нічиї в 6 матчах, що дозволяє триматися в поточній таблиці на 3-й позиції, вище за ту ж Бразилію. Новий календарний рік ця національна команда розпочинала у Лондоні, причому там грали з національною командою Іспанії. Там навіть виграли за рахунок єдиного голу Муньоса. А тепер, за іронією, буде контрольний поєдинок у столиці королівства-метрополії.

Статистика особистих зустрічей

Румуни вигравали свої матчі на чемпіонаті світу і 1994-го, і 1998 року. А ось 2006-го, у товариському поєдинку, була нульова нічия.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси гостей із Південної Америки непоганими. Але перші поєдинки вікна показали, що рвати жили ніхто не має наміру в цій парі. Ставимо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,68).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Легенда Динамо відсвяткував день народження з красунею-дружиною
Футбол | 26 квітня 2024, 17:21 47
ФОТО. Легенда Динамо відсвяткував день народження з красунею-дружиною

Олегу Гусєву виповнився 41 рік

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.