Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 19 квітня 2024, 18:26
460
0

Чехія – Вірменія. Прогноз та анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує товариський матч збірних

| Оновлено 19 квітня 2024, 18:26
460
0
Чехія – Вірменія. Прогноз та анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Петраков

26 березня на epet ARENA (Прага) пройде товариський матч, у якому збірна Чехії зустрінеться зі збірною Вірменії. Поєдинок розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Ставки на матч Чехія – Вірменія

Чехія

Команда показує себе вже звично. Через різні причини, вона за єдиним винятком не пробивається на чемпіонати світу. Але при цьому показує себе стабільно ефективним у євровідборах. Та й на континентальних турнірах, як правило, у збірної хороші результати. Досить нагадати, що після поділу зі Словаччиною вона у фіналі вирішального поєдинку Євро-96 поступилася німцям лише у додатковий час. Срібло так і не повторили, але до плей-оф і потім доходили регулярно. У минулому розіграші Шик та компанія дісталися чвертьфіналу. Та й зараз у кваліфікації обійшли поляків. Так, за додатковими показниками при цьому поступилися 1-м місцем у групі – але яка різниця, якщо безпосередньо на турнір вирушили обидві найкращі? Зараз готуються, щоб краще там виступити, і це останній збір перед літом. Почати його вдалося з перемоги над Норвегією з рахунком 2:1.

Вірменія

Збірна в останній Лізі націй досить очікувано закінчила останньою, поступившись і Шотландії з Ірландією, й Україні. І керівництво федерації діяло оригінально, адже вони дали роботу екс-наставнику жовто-синіх Олександру Петракову. Той не здійснив дива, закінчивши з новими підопічні у відборі передостаннім, обійшовши лише Латвію. Але при цьому Havakakan половину своїх очок, 4 з 8, набрав з Уельсом, чим серйозно завадив йому у боротьбі за вихід на Євро. Та й Туреччина врятувалась від поразки будинку з принциповим суперником лише за рахунок гола наприкінці. Зараз готуються з тим самим тренерським штабом до нового циклу. У Єревані з Косово примудрилися сухо програти, 0:1.

Статистика особистих зустрічей

Усього було 5 поєдинків, причому лише 1 товариський. Тільки одного разу виграли вірмени, причому на виїзді, але решта матчів залишилася за чехами.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять в гостей з Кавказу. Все логічно: господарі повинні виграти з форою –1,5 гола (коефіцієнт – 1,8).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 27 квітня 2024, 00:05 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.