Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 27 березня 2024, 06:24
1569
0

Франція – Чилі. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує контрольний поєдинок двох збірних

| Оновлено 27 березня 2024, 06:24
1569
0
Франція – Чилі. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

26 березня на «Велодром» пройде товариський матч, у якому збірна Франції зустрінеться зі збірною Чилі. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Франція – Чилі

Франція

Команда на стику століть видала золотий, у прямому розумінні, період, коли у 1998-2000 послідовно виграла чемпіонат світу та Євро. Тоді капітаном був Дешам. Наразі Дідьє тренер, і на мундіалях з ним вдалося виграти у 2018-му році, і лише у серії пенальті фінального поєдинку поступилися у Катарі Аргентині. Але при цьому у форматі Євро була сенсаційна поразка у фіналі домашнього турніру у 2016-му і, головне, виліт у першому раунді плей-оф наступного такого чемпіонату. Зараз, звичайно ж, від Мбаппе та компанії чекають лише тріумфу. І в кваліфікації галльські півні показали майже стовідсоткову статистику, вигравши 7 зустрічей із 8 при єдиній нічиїй. Нині у суботу у Ліоні зіграли проти сусідів, німців. І явно зіпсували настрій, сухо програвши їм 0:2.

Чилі

Збірна пережила пік у середині минулого десятиліття. Вона брала двічі поспіль перемоги на Копа Америка і у 2015-му, і у 2016-му році, і на чемпіонатах світу що у 2010-му, що у 2014-му році діставалася чвертьфіналу. А потім не вийшла на наступний мундіаль і це сприймалося як сенсація. Але й у Катар Ла Роха не поїхали, причому взагалі вигравши лише 5 матчів з 18, а на крайній Копі вилетіли вже в 1/4. Більше того, у новій кваліфікації виграли лише один раз (2:0 з Перу), і взяли лише 5 очок у 6 поєдинках. Виправляти ситуацію покликали Рікардо Гареку. Досвідчений аргентинець дебютував у Пармі поєдинком із Албанією. І розгромили майбутнього учасника Євро 3-0.

Статистика особистих зустрічей

Але ж у латиноамериканців чудова статистика з європейським грандом. Вони обігравали ле бле і на чемпіонаті світу 1930-го, і в товариському поєдинку 2001-го, і лише через 10 років галльські півні хоча б нічию взяли з незручним суперником.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу французів. Але гості теж показують свої козирі, тому ставимо на тотал понад 2,5 голи (коефіцієнт – 1,76).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій
Футбол | 27 квітня 2024, 10:28 2
Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій

Рік тому команда рвалася в ЛЧ, а зараз може залишитися без континентальних турнірів

Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини
Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 6
Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.