Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 26 березня 2024, 22:08
569
0

Англія – Бельгія. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує контрольний поєдинок двох збірних

| Оновлено 26 березня 2024, 22:08
569
0
Англія – Бельгія. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

26 березня на «Уемблі» пройде товариський матч, у якому збірна Англії зустрінеться зі збірною Бельгії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Ставки на матч Англія – Бельгія

Англія

Команда у минулому циклі показала себе досить суперечливо. У Лізі Націй був відвертий провал з останнім місцем у своєму квартеті та вильотом з дивізіону А. Та й на чемпіонаті світу, за несподівано яскравої гри, виступили гірше, ніж на попередніх турнірах за Саутгейта, вилетівши у чвертьфіналі. Але Гарет таки зберіг свою посаду. І впевнено пройшов кваліфікацію на Євро, зокрема двічі обігравши Італію, головного конкурента. Там тільки Україна та Північна Македонія в останньому турі звели внічию поєдинки з фаворитом. Але головний виклик - це майбутній чемпіонат у Німеччині, де вболівальники чекають на справжній тріумф. До нього зараз і готуються, і першим поєдинком у Лондоні була зустріч проти Бразилії. І перша поразка після мундіалю: поступилися 0:1.

Бельгія

Збірна відверто провалилася у Катарі. Вона туди їхала на тлі головного успіху в історії, бронзи-2018, але зі старими лідерами, які не блищали здоров'ям. У підсумку на чемпіонаті червоні дияволи, що посварилися один з одним у роздягальні, не вийшли із групи. Так безславно закінчилася загалом непогана ера Роберто Мартінеса. Наступником йому обрали Доменіко Тедеско, молодого фахівця, який до цього працював, причому з суперечливими результатами, лише з клубами. Не все виходило, чого коштує домашня нічия з Австрією. Але загалом, граючи без таких лідерів, як Де Брюйне та Куртуа, що заліковували травми, команда впевнено пройшла кваліфікацію, попутно обігравши у товариських поєдинках Німеччину на виїзді та Сербію вдома. 2024 рік починався з поїздки до Ірландії. Там обійшлися без голів, закінчивши нульовою нічиєю.

Статистика особистих зустрічей

Червоні дияволи на чемпіонаті світу-2018 виграли у трьох левів і у групі, і у матчі за третє місце. Потім була Ліга Націй-2020 та обмін перемогами.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на те, що підопічні Саутгейта реабілітуються перед уболівальниками. Погодимося і поставимо на перемогу англійців (коефіцієнт – 1,95).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.