Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 25 березня 2024, 19:14
29851
23

САБО: «Зінченка в жодному разі не потрібно випускати проти Ісландії»

Колишній тренер збірної України відповів на кадрові питання напередодні вирішального матчу

| Оновлено 25 березня 2024, 19:14
29851
23
САБО: «Зінченка в жодному разі не потрібно випускати проти Ісландії»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо відповів на кадрові питання напередодні вирішального матчу відбору до Євро-2024 між «синьо-жовтими» та національною командою Ісландії:

«У мене викликає побоювання Мудрик. Якщо в нього не буде простору, то йому буде складно. Він не позиційний гравець і йому важко грати при насиченому захисті зі страховкою.

Зінченко через травму пропустив шість ігор за «Арсенал». Можливо, Ребров помилився, випустивши його проти Боснії, сподіваючись, що він стане сполучною ланкою. Зінченка в жодному разі не потрібно випускати завтра, треба його поберегти, ісландці ще ті костоломи. Замість нього можна випустити Шапаренка або Маліновського, але це вирішувати Реброву. Нам точно не завадить гравець, який може пробити і забити з 20-ти метрів і більше.

Також із Боснією в нас не працювали фланги, Зубкова взагалі не було видно в першому таймі. А коли фланги запрацювали, то ми відразу забили гол. Зазначу, що Ребров провів дуже хороші заміни. Можна сказати, що Яремчук виграв матч. Вітаю наших хлопців із перемогою над Боснією, вони мужики.

Сподіваюся, що повністю відновиться Циганков. Нам обов'язково потрібен гравець, який вміє обводити і не боїться грати один в один. В Ісландії буде страховка і просто втекти буде важко. Також потрібно забезпечувати передачами Яремчука і Довбика.

Думаю, проти Ісландії Ребров поставить в основі Яремчука. Видно, що він у хорошій формі. Моя думка, що ми повинні зіграти з двома форвардами і не боятися. Але Реброву треба попередити опорного півзахисника, Сидорчука або Бражка, щоб він сильно не ліз уперед і не провалювався, тому що ісландці здорово тікають у контратаки».

Раніше Йожеф Сабо дав прогноз на матч Україна – Ісландія.

Оцініть матеріал
(96)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mac_Gyver
Повністю згодний. Зі старту ставити двох високих форвардів та залізного Маліну до центра. Зіна колись знагодиться для більш вишуканого футболу.
micha(ZAKARPATTJA)
Плюсую земляку під кожним словом
BATI-GOOOOOL
Обома ногами та руками ЗА !!!
Выталкиватель парашутистов
У меня такое впечатление, что Зинченко платит большие деньги главному тренеру, чтобы его поставили в основу... Да простят меня читатели сайта за такую мысль... Но смотря на этого футболиста с вечно открытым ртом и приступами неадекватного и показушного восторга после каждого забитого гола нашими футболистами, начинаешь задумываться о его психическом состоянии.... И Сабо прав на все 100% в отношении Зинченка,это один из редких случаев когда я с ним могу согласиться...
Vitason
Потрібно буде грати дуже жорстко з ними не програвати в силовій боротьбі,саме так вони будуть проти нас грати,боротьба потрібна на кожному клаптику поля,повна самовіддача в матчі з Боснією я і близько цього не бачив, хотіли їх оббігати і не вступати в боротьбу,а такі матчі легко не виграються боротьба і самовіддача до останньої хвилини!!
🔱Avtoigor🔱
Тут важко не погодитись зі словами Сабо, хоч він іноді буває таку маячню говоре.
Standard
Ставте будь-кого, хто фізично готовий відпахати 90 хвилин на полі.
luceorius
 Крім того, нашій збірній потрібно уникати порушень поблизу власного штрафного майданчика, та бути дуже уважним при виконанні суперником кутових.
StrikeX
Яремчук чи Довбик - насправді складне питання. З одного боку, Довбик краще зіграний з Циганковим. З Іншого, Яремчук показав хорошу форму проти Боснії. 
nicksaf
Хіба тільки Знчкнко та Зубкова не було видно, а Сундуков, його було видно? Мурчік, то нема про що казати. Стільки помилок, він тільки бігає швидко, а так нуль. І чого з ним носяться? Півзахисту з Боснією не було. Півзахист: Буяльський, Бражко, Шапаренко. Захист: Миколенко, Караваєв, у центрі Попов, Забарний. У воротах Бущан. Попереду трое: Циганков, Ванат, Довбик.  Ісландія сільніша за Боснію.
serhiy
Зінченка не треба поберегти від костоломів а треба посадити на лавку бо він нічого не грав. І до речі,що Шапаренка і Малиновського можна ламати ,Сабо чмошне...
Sher15
мудрикана лавку .зіну в основу