Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
457
0

Азербайджан – Болгарія. Прогноз і анонс на товариський матч

Поєдинок відбудеться 25 березня о 18:00 за Києвом

Азербайджан – Болгарія. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

25 березня на «Азерсан Арена» пройде товариський матч, у якому збірна Азербайджану зустрінеться зі збірною Болгарії. Поєдинок розпочнеться о 18:00 за київським часом.

Азербайджан

Команда лише одного разу мала шанси вийти на фінальний турнір. І то тільки за рахунок запуску Ліги Націй, і країна вогню виграла свою групу в найслабшому дивізіоні – D. Але й тоді у стиках закавказці не досягли успіху. В іншому ж, незважаючи на запрошення статусних іноземних тренерів (того ж Де Б'язі, що вивів Албанію на дебютне для нього Євро), мало що виходить. Ось і в минулому розіграші вдалося обійти лише Естонію та взяти 2 перемоги та 7 очок за 8 поєдинків – до речі, не найгірший результат для цього колективу. Достатньо нагадати, що в обох попередніх кваліфікаціях не вдавалося взагалі перемагати. Поки немає повноцінного наставника, Асадов – лише в.о. З Монголією в четвер вдалося вимучити перемогу за рахунок єдиного голу Мустафазаде на 90+ хвилині.

Болгарія

Збірна цього року відзначає ювілей свого максимального успіху: 30 років тому, 1994-го, Стоїчков та компанія дійшли до півфіналу чемпіонату світу. Ось тільки після цього збірна зіграла на наступному мундіалі, і двічі, 1996-го та 2004-го, зіграли на Євро, і жодного разу не виходили у плей-оф. Потім можна виділити лише перемогу у своїй групі дебютної Ліги Націй у дивізіоні С, але й у стикових поєдинках не досягли успіху, і на вищому рівні не закріпилися. А в останньому відборі, на континентальний чемпіонат, і зовсім не було жодної перемоги, навіть над Литвою, і з чотирма очками взагалі замкнули групу. З кінця осені тут наставником став Ілієв, що залишився паралельно тренером Чорно Море. Як мінімум, у листопаді при ньому взяли хоч би нічиї з Угорщиною та Сербією. А у п'ятницю, теж у Баку, зіграли з Танзанією. І нарешті виграли за рахунок єдиного голу Десподова.

Статистика особистих зустрічей

2004-го року товариський матч закінчився нульовою нічиєю. А от у відборі на Євро-2016 двічі виграли болгари.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що у гостей мінімально, але шанси вищі. Втім, все вирішить перший гол, якщо він буде. Ставимо на тотал менше 2,5 м'ячів (коефіцієнт – 1,66).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.