Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
521
0

Швеція – Албанія. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує контрольний поєдинок двох збірних

Швеція – Албанія. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

25 березня на «Френдс Арена» пройде товариський матч, у якому збірна Швеції зустрінеться зі збірною Албанії. Поєдинок розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Ставки на матч Швеція – Албанія

Швеція

Команда розпочинає нову еру у своїй історії. З 2016-го тренерську посаду обіймав Янне Андерсен, і подарував найкращий результат за десятиліття. Тре крунур не пустили на чемпіонат світу-2018 Італію, вигравши плей-оф, а потім уже на самому турнірі вдалося дістатися до чвертьфіналу. Тоді ж збірна піднялася до дивізіону А Ліги Націй. Але потім почалися проблеми, і перша осічка сталася на Євро-2020, коли виграли групу, але вже в 1/8 фіналу вилетіли від України в екстра-таймі. Але потім скандинави геть-чисто розсипалися, не вийшовши ні на чемпіонат світу, ні на європейську першість, та й у Лізі Націй скотилися до дивізіону С. У результаті зараз почав роботу Томассон. Для Йон-Даля це перший такий серйозний досвід, але саме у Швеції, у Мальме, він розкрився як тренер. Дебютував данець у Гімараеші в четвер з Португалією - і поступився 2:5.

Албанія

Збірна спромоглася знову вийти на пік. Свого часу вона вийшла напряму на Євро-2016. Більше того, там дебютант зумів нехай одного разу, але виграти. Ось тільки ані Джані де Б'язі, що досяг цього успіху, ані його наступники не домагалися аналогічного успіху, хоча червоно-чорні вже сприймалися не як аутсайдер, а як міцний середняк. 2020-го збірна виграла свою групу Ліги Націй у дивізіоні С, і втрималися на вищому рівні. І, головне, під керівництвом Сільвіньо вдалося скористатися вдалим жеребкуванням і провалом фаворита Польщі. У результаті було набрано 15 очок (4 перемоги та 3 нічиї за єдиної поразки), порівну з чехами, і за рахунок додаткових показників виграли групу. І, головне, у такий спосіб албанці пробилися безпосередньо на чемпіонат. І зараз готуються вже до нього. У п'ятницю з Чилі в Пармі розгромно програли, і тепер захочуть реабілітуватися.

Статистика особистих зустрічей

Скандинави взяли 3 перемоги за єдиної нічиєї в офіційних поєдинках. Але єдиний товариський поєдинок залишився за албанцями.

Прогноз

GGBET чекає на перемогу шведів, причому дуже вже легку. Але у гостей результати останнім часом були кращими – ставимо на орлів при форі +1,0 голів (коефіцієнт – 1,74).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лейпциг у битві за місце у Лізі чемпіонів розгромив Боруссію Д
Футбол | 27 квітня 2024, 18:33 8
Лейпциг у битві за місце у Лізі чемпіонів розгромив Боруссію Д

А Баварія виграла свій матч у Айнтрахта

Став відомий перший клуб, який вийшов із Чемпіоншипа в АПЛ 2024/25
Футбол | 27 квітня 2024, 01:00 2
Став відомий перший клуб, який вийшов із Чемпіоншипа в АПЛ 2024/25

«Лестер» повернеться в елітний дивізіон Англії, «лиси» гарантували як мінімум 2-ге місце

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.