Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Сачко зізнався, чому не виходив на корт із січня 2024 року

Віталій надірвав м'яз, що кріпиться до ребер

Сачко зізнався, чому не виходив на корт із січня 2024 року
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Сачко

Перший номер українського чоловічого тенісу Віталій Сачко (АТР 175) розповів, чому протягом двох місяців не виступає на турнірах:

– Віталію, чим ви зараз займаєтеся? Де перебуваєте?

– Зараз я травмований. Надірвав м’яз, що кріпиться до ребра. З початку 2024 року намагаюся якось усунути цю проблему та вже пропустив два місяці.

На турнірі у Таїланді я вийшов на матч, але не зміг зіграти через біль, тому знявся. Потім дав собі паузу у десять днів та мав у складі збірної України грати поєдинки Кубка Девіса проти США. На жаль, також стан здоров’я не дозволив.

Нині я курсую між Чехією та Словаччиною, відновлююся. Прямо зараз знаходжуся у Словаччині у своїх тренерів з фізичної підготовки та фізіо. Намагаємося розв’язати цю проблему.

– Терміни вашого відновлення вже відомі?

– Я минулого тижня пробував на тренуваннях грати в теніс, але знову почав відчувати біль. Довелося припинити заняття. Роблю вправи на укріплення м’язів.

Хочу знову пройти обстеження, тому поки чекаю. Хтось каже, що один-два тижні ще знадобиться на відновлення. Однак поки важко щось сказати точно, – сказав Сачко.

Віталій не грає із січня 2024 року. Останнім турніром Сачко був челенджер у Нонтхабурі. Раніше українець розповів про те, як лудоман погрожував його вбити.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
василь бруховський
Безперспективний!!