Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1159
2

Італія – Еквадор. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує контрольний поєдинок двох збірних

Італія – Еквадор. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

24 березня на «Ред Булл Арена» (Гаррісон) пройде товариський матч, в якому збірна Італії зустрінеться зі збірною Еквадору. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Італія – Еквадор

Італія

Команда залишає досить суперечливе враження. З одного боку, це чинний континентальний чемпіон. Причому, хоча двічі під час турніру Доннаруммі доводилося вигравати серію пенальті, всі були згодні, що успіх Скуадри Адзурри був більш ніж справедливий. Але відразу після цього гранд вдруге поспіль програв відбіркову групу на чемпіонат світу, цього разу Швейцарії. А потім була поразка Північній Македонії у першому ж стику. Але навіть і після цього, і після поразки Англії вдома у новій кваліфікації та Іспанії у півфіналі Ліги Націй Манчіні не звільняли – він влітку втік до Саудівської Аравії сам. Лучано Спаллетті починав із нічиєї проти македонців і програвав 1:3 не особливо мотивованим англійцям. Але 4 очки, взяті з Україною, забезпечили 2-ге місце і, отже, право зіграти на Євро – до цього і вирішили підготуватися нестандартно, вояжем навесні до Америки.

Еквадор

Збірна не вважалася грандом на регіональному рівні. Але, дебютувавши 2002-го року на чемпіонаті світу, через 4 роки триколор вибиралися до плей-оф. Також вони зіграли 2014-го та 2022-го, щоправда, перед поїздкою до Катару їх мало не дискваліфікували. Зрештою, вирішили команду на турнір пустити, але в нинішньому відборі вони стартували, маючи -3. Ще й програли перший поєдинок, що й чекали: це виїзний поєдинок з Аргентиною. Але далі підопічні Фелікса Санчеса Баса змогли видати хорошу безпрограшну серію. Вони виграли в Уругваю, Болівії та Чилі та звели внічию поєдинки з Колумбією та Венесуелою. У результаті навіть з урахуванням штрафу вдалося закріпитися на 5-й позиції, над самою Бразилією!

Статистика особистих зустрічей

2002-го італійці перемогли дебютанта чемпіонату світу 2:0. Через 3 роки вже був товариський поєдинок, і нічия 1:1.

Прогноз

GGBET більше вірить у європейців. Але у них не найкращі результати проти тямущих суперників. Ставимо те що, що південноамериканці не програють (коефіцієнт - 1,7).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Max-Morlock
Смотреть или не смотреть - вот в чём вопрос