Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 23 березня 2024, 22:57
4935
4

Марта КОСТЮК: «Затуманює голову, коли думаєш про топ-10 рейтингу»

Тенісистка близька до вершин рейтингу

| Оновлено 23 березня 2024, 22:57
4935
4
Марта КОСТЮК: «Затуманює голову, коли думаєш про топ-10 рейтингу»
Getty Images/Global Images Ukraine. Марта Костюк

Українська тенісистка Марта Костюк на тлі останніх успіхів піднялася на 26-те місце рейтингу WTA і незабаром може претендувати на топ-20 або навіть топ-10.

Проте Костюк намагається про це не думати.

«Звичайно, буває таке, що починає трошки затуманювати голову, коли ти така думаєш: «О, ще пару турнірів і, може, я вже там буду топ-20, топ-10 і так далі, тому що все це вже набагато ближче, ніж раніше».

«Але я намагаюся ці думки якось спрямовувати в більш позитивне русло, тому що це все одно процес і я не можу дивитися, наприклад, на такий початок сезону, з думками: «О, у мене така можливість з'являється. Такий добрий початок сезону. Потрібно продовжувати набирати очки і так далі».

«Все рухається зі своєю швидкістю, і я просто довіряю процесу. Це насправді так. У будь-якому разі все, що я можу зробити – це продовжувати працювати і все», – сказала Костюк.

Марта зараз є другою ракеткою України після Еліни Світоліної (WTA 17).

Оцініть матеріал
(45)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Нехай щастить
Початок сезону дійсно є дуже вдалим для Марти, завдяки добре виконаній роботі у підготовці до нього,є ще що  покращувати в грі і робота йде над цим,це помітно .Співпраця з полькою однозначно пішла на користь Марті і дає свої результати. 
kollekciy
Знову Марта почала думати про ці Топи. Їй цього краще в голову поки не брати. Підняття в рейтингу Марти цього року пішло навіть більше не через покращення гри, (хоча такий факт також є, і важливо тримати якомога довше новий стиль гри, який покращив результати) а через везіння, яке раніше Марту, в більшості випадків обходило стороною. Марті почало щастити на сітки, не дуже добрий стан суперниць, вдача в важливих момонтах гри. Не пощасти Марті на тайбрейку з Мертенс і всього цього успіху могло не бути, в попередні роки в Марти так і ставалося. От тільки вдача зараз у Марти, все ще тільки часткова, вона дає Марті розігнатися, а потім стримує через хворобу, знову дає хід і знову стримує через нову хворобу. Тому не треба думати про майбутні місця, томущо не відомо, на скільки везіння в Марти вистачить.      
Mr Voevudskiy
Ты ба яка зиронька)
India Life
Чаще болей и будешь всю жизнь подающей надежду