Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 23 березня 2024, 18:01
1495
1

Олександр ПАЛЯНИЦЯ: «З ісландцями буде не менш нервовий поєдинок»

Колишній форвард збірної – про виступ збірної у важливих матчах плей-оф Євро

| Оновлено 23 березня 2024, 18:01
1495
1
Олександр ПАЛЯНИЦЯ: «З ісландцями буде не менш нервовий поєдинок»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній гравець національної збірної України з футболу Олександр Паляниця ексклюзивно для Sport.ua поділився своїми враженнями про стиковий матч Боснія і Герцеговина – Україна та зробив прогноз на вирішальний поєдинок за путівку в фінальну частину Євро наших хлопців з Ісландією:

«Не думав, що українській збірній доведеться так важко з боснійцями в Зениці. Господарі тривалий час діяли тактично грамотно, вишикували оборону в кілька рядів й ускладнили підхід до своїх володінь. А коли відкрили рахунок, то взагалі виникли побоювання, чи все для гостей закінчиться щасливо.

Все ж, обійшлося: завдяки вчасно проведеним замінам, настирливості вдалося перехопити ініціативу. До спалаху активності гостей під завісу матчу втомлені балканці виявилися не готові.

І хоча таки вдалося відсвяткувати вольову вікторію, з'ясувалося, що на обмеженому просторі українцям складно було знаходити правильні рішення. І це незважаючи на наявність в складі виконавців з іменитих європейських клубів. Отож, є над чим працювати.

На мій погляд, 26 березня в матчі з ісландцями також доведеться понервувати. Наш опонент намагається діяти в англійському стилі й тому бажано не поступатися в єдиноборствах. Жорсткої боротьби вистачатиме. Наша перевага в тому, що за українську збірні виступає кілька гравців з АПЛ й вони покажуть приклад незламності.

Багато залежатиме від того, чи довірить місце в стартовому складі керманич Сергій Ребров Віктору Циганкову. Хоча я більше схильний до того, що у Вроцлаві розпочнуть ті ж гравці, що й в Зениці з боснійцями. Фаворитами вважаю українців, які за шаленої підтримки вболівальників візьмуть гору з мінімальною перевагою в рахунку».

Раніше форвард збірної України Роман Яремчук оцінив схему у два форварди з Артемом Довбиком, яка допомогла обіграти Боснію і Герцеговину та вийти у фінал плей-оф відбору на Євро-2024.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Володимир
Это не своевременные  , а запоздалые замены , больше похожие на отчаяние !