Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 березня 2024, 02:29
1854
1

Англія – Бразилія. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує контрольний поєдинок двох збірних

| Оновлено 24 березня 2024, 02:29
1854
1
Англія – Бразилія. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

23 березня на «Вемблі» пройде товариський матч, у якому збірна Англії зустрінеться зі збірною Бразилії. Поєдинок розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Англія

Команда за Гарета Саутгейта показує стабільно хороші результати, а згодом часто почала відзначатись і видовищною, досить атакуючою грою. Три леви з цим наставником у 2018-му році добиралися до півфіналу, а минулого Євро зіграли на цьому ж стадіоні фінальний поєдинок проти Італії, де тільки в серії пенальті титул дістався Скуадрі Адзуррі. Так, потім був провальний розіграш Ліги Націй, але всі списували його на захоплення ідеєю ще більше вистрілити на мундіалі у Катарі. Але натомість був виліт у чвертьфіналі від сусідів, французів. Незважаючи на ці осічки, тренерський штаб залишився, і підтвердив вірність цього рішення, пройшовши без поразок відбір на Євро, і лише раз дав зіграти з собою внічию Італії та Україні. Але всі розуміють, які очікування від майбутнього континентального турніру.

Бразилія

Збірна вилетіла на чемпіонаті світу також у чвертьфіналі. У цьому плані з прокляттям не впорався навіть Тіте, якого залишили на посаді після аналогічного результату з Бельгією у 2018 році. Після п'ятого чемпіонського титулу, оформленого ще 2002-го, селесао лише вдома, 10 років тому, проходили цей раунд. І то заради того, щоб пережити приниження від німців у 1/2. Після нової невдачі та відставки Тіте повноцінного тренера не призначали, явно чекаючи на Анчелотті. Фернандо Дініз як в.о. начебто вдало стартував у новій кваліфікації, з пари перемог. Але потім була тільки нічия з Венесуелою і 3 поразки поспіль, з Уругваєм, Колумбією і, вдома, Аргентиною. Новому повноцінному наставнику, Дорівалу Жуніору (Карлетто вирішив залишитися в Реалі, пролонгувавши контракт), буде над чим попрацювати. Втім, у березні він має лише товариські поєдинки.

Статистика особистих зустрічей

7 перших очних поєдинків пентакампеони не програвали. І лише 2013-го три леви оформили перший успіх, 2:1 у товариському поєдинку. Після цього двічі фіксувалися нічиї.

Прогноз

GGBET лояльніший до господарів поля. Вони виглядають солідніше і зіграніше – віримо у перемогу англійців (коефіцієнт – 1,96).

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кривбас – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 28 квітня 2024, 07:00 0
Кривбас – Металіст 1925. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Один із лідерів Прем'єр-Ліги зіграє з аутсайдером. Кожен клуб має свої завдання

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
Хоч це й товарняк, але.... Бразилія!