Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 24 березня 2024, 02:50
1523
5

Франція – Німеччина. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує контрольний поєдинок двох збірних

| Оновлено 24 березня 2024, 02:50
1523
5
Франція – Німеччина. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

23 березня на «Олімпік Ліоннез» пройде товариський матч, у якому збірна Франції зустрінеться зі збірною Німеччини. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ставки на матч Франція – Німеччина

Франція

Команда за нинішнього наставника, Дідьє Дешама, тричі досягала фіналів великих турнірів. Яскравим винятком став минулий Євро, де лідер сенсаційно вилетів вже в першому раунді ігор на виліт. А так у 2016-му вдома на такому ж чемпіонаті була неприємна поразка у вирішальному матчі Португалії, через 2 роки ле бле стали найкращими у світі. І мало не повторили це у Катарі, але Мессі з Аргентиною виграли вирішальну серію пенальті. Ну і Лігу Націй 2021-го взяли саме французи. Не дивно, що тренерський штаб продовжує працювати, а вже оновлений варіант команди без жодних проблем пройшов кваліфікацію, зокрема, розгромивши Нідерланди. Як завжди, є величезний вибір серед кандидатів, і, швидше за все, саме у весняному вікні даватимуть шанс багатьом.

Німеччина

Збірна зовсім в іншому настрої, ніж сусіди. Ось уже 10 років, після тріумфу на чемпіонаті світу у Бразилії, Бундестім лихоманить. Досить сказати, що потім двічі фаворит навіть із групи не виходив! Тим не менш, Флік залишився на посаді в 2023-му році, і тільки нові невдачі, увінчані 1:4 з Японією, змусили звільнити тренера - він став першим за всю історію, хто пішов не добровільно. Його, як і у Баварії, змінив Нагельсманн. Але й Юліан виграв лише у США – з Мексикою була нічия, а у листопаді послідовно програли Туреччині у Берліні та Австрії у Відні. Вкрай потрібен успіх, перш за все, щоб повернути психологічну впевненість. Так, за кілька днів ще Нідерланди приймуть, але потім команда збереться напередодні домашнього чемпіонату.

Статистика особистих зустрічей

Галльські півники мали 4 перемоги при парі нічиїх із сусідами. Але у вересні, за Руді Феллера як в.о., німці оформили виграшні для себе 2:1.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у гостинність господарів. Погодимося і поставимо на перемогу французів (коефіцієнт – 1,75).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Подивився Бельгію і Словаччину як потенційних суперників. Нічого страшного....
Правда бельгійці мега експериментальним складом грали.
А Хаверц і тут забиває, Арсенал його трошки натренував...