Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
963
1

Карпати – Полтава. Прогноз і анонс на матч Першої ліги України

Sport.ua разом із GGBET анонсує матч за участю головного фаворита на вихід до УПЛ

Карпати – Полтава. Прогноз і анонс на матч Першої ліги України
ФК Карпати Львів

23 березня на стадіоні «Україна» пройде матч 1-го туру у групі підвищення у класі Першої Ліги України, у якому «Карпати» зустрінуться з «Полтавою». Поєдинок розпочнеться о 14:00 за київським часом.

Ставки на матч Карпати – Полтава

Карпати

Команда формально не має зв'язків з однойменним, воістину легендарним клубом зі Львова, який брав кубок СРСР ще 1969-го року і високо котирувався за часів незалежності, але був розформований під тягарем проблем 2021-го. Хоча у цих біло-зелених на тренерській посаді культовий Мирон Маркевич, і завдання можуть бути лише максимальними. Вигравши Другу Лігу, леви були лише 5-ми у минулому розіграші. Наразі вони домінують у Першій Лізі, вигравши 14 з 18 матчів при єдиній поразці. І мета очевидна: скоріше оформити підйом в УПЛ. Для цього і так сильний за мірками дивізіону склад укріплювали взимку. Але, безумовно, ще треба на полі показувати, що високу планку, поставлену восени, вдасться утримувати і після довгої паузи.

Полтава

Клуб знаходиться в густій тіні своїх земляків, Ворскли, що ось уже чверть століття не без успіху грає у найвищому дивізіоні. Втім, містяни були започатковані лише у 2011-му році, і той довгий час виступали вкрай нерегулярно та виключно на аматорському, регіональному рівні. Тільки до першого ювілею, 2021-го, тут дозріли до переходу до професіоналів. А вже минулого сезону грали у Першій Лізі, щоправда, зі скромним підсумковим результатом, у вигляді підсумкового 14-го місця. У новому чемпіонаті підопічні Володимира Сисенка набагато успішніші. Набрані за 18 матчів 2023-го року 29 очок дозволили з відривом посісти п'яте місце у своїй групі та означали, що навесні колектив буде серед найкращих.

Статистика особистих зустрічей

Клуби ніколи раніше не перетиналися на полі, ні в рамках Другої Ліги, ні навіть у форматі контрольних суто товариських поєдинків.

Прогноз

GGBET не вірить, що гості навіть за нічию зможуть зачепитися. Леви сильніші, тому виграють при форі -1,5 гола (коефіцієнт - 1,67).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ErichMariaШевченко
4:1