Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 23 березня 2024, 12:19
399
0

Металург Запоріжжя – Хуст. Прогноз і анонс на матч Першої ліги України

Поєдинок відбудеться 23 березня о 13:00 за Києвом

| Оновлено 23 березня 2024, 12:19
399
0
Металург Запоріжжя – Хуст. Прогноз і анонс на матч Першої ліги України
ФК Металург Запоріжжя

23 березня на «Славутич-Арені» пройде матч 1-го туру у групі вибуття Першої Ліги України, в якому «Металург» (Запоріжжя) зустрінеться із «Хустом». Поєдинок розпочнеться о 15:00 за київським часом.

Металург (Запоріжжя)

Команда з такою самою назвою непогано котирувалася, будучи міцним середняком найвищого дивізіону. В активі тоді були 2 старти на євроарені та вихід у фінал кубка. Але нинішній проект було засновано у 2017-му році, з ініціативи місцевої влади та за рахунок комплектації вихованцями міської футбольної школи. Цього вистачило, щоб у 2019 році піти на підвищення з Другої Ліги, але тільки на сезон. Наразі робиться нова спроба закріпитися у Першій Лізі. А вже там у 2022/2023 Ураган був четвертим у підсумковій таблиці. Наразі був образливий провал: трохи не вистачило для того, щоб зараз боротися за нове підвищення у класі. У 18 матчах першого етапу чемпіонату було зібрано 25 очок - ось тільки це на 4 менше, ніж у найближчого сусіда згори. Чи не зник ентузіазм від усвідомлення, що навесні доведеться грати з слабшими, відстоюючи прописку?

Хуст

Клуб молодий навіть за українськими мірками. Його заснували у 2019-му році, причому спочатку грали на рівні обласних змагань. 2022-го представник Закарпаття зважився перейти у професіонали, і одразу досяг успіху, у драматичній кінцівці вирвавши 2-е місце у Другій Лізі. Але на вищому рівні команда не тягнула вимог, які б дозволили успішно виступати в Першій Лізі. 3 перемоги та 11 очок – це абсолютно найгірший показник серед учасників. Втім, було майже півроку на те, щоб знайти ресурси для зростання результатів - тут була дуже тривала, з кінця листопада, перерва. Найближчі поєдинки мають показати, чи це вийшло у андердога.

Статистика особистих зустрічей

Єдиний раз команди грали влітку минулого року. Тоді у товариському поєдинку виграли металурги 3:2.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на сюрпризи від гостей із Закарпаття. Клуб із Запоріжжя вдома має виграти (коефіцієнт – 1,7).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.