Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 23 березня 2024, 12:21
389
1

Кудровка-Нива – Лівий берег. Прогноз і анонс на матч Першої ліги України

Поєдинок відбудеться 23 березня о 12:30 за Києвом

| Оновлено 23 березня 2024, 12:21
389
1
Кудровка-Нива – Лівий берег. Прогноз і анонс на матч Першої ліги України
ФК Нива Бузова

23 березня на «Ювілейний» пройде матч 1-го туру у групі підвищення у класі Першої Ліги України, у якому «Нива» (Бузова) зустрінеться з Лівим Берегом. Поєдинок розпочнеться о 12:30 за київським часом.

Нива (Бузова)

Команда, як можна здогадатися з аграрної назви та місця розташування, була заснована у 1980-му році при місцевому радгоспі та брала участь у відповідних, скромних турнірах. Неодноразово колектив фактично припиняв своє існування, але незмінно відроджувався, причому з тією самою назвою. І лише 2022-го року червоно-білі зважилися спробувати себе у професійному футболі. І під керівництвом Ігоря Жабченка одразу виграли Другу Лігу. Та й у Першій дебютант, м'яко кажучи, не загубився. Перемог у клубу більше, ніж поразок, 7 проти 5 та й різниця голів позитивна. Ентузіазм у результаті явно не випарувався, тож цілком можна чекати від представника Київської області нових сюрпризів.

Лівий берег

Клуб було засновано у столиці, але, як видно з назви, на тому боці Дніпра, в Осокорках. Причому до створення проекту у 2017 році доклав зусиль Микола Павлов, у минулому відомий, навіть у чомусь культовий тренер. Щоправда, тут він обіймає не запилену посаду почесного президента. Спочатку були лише дитячі команди, потім вирішили спробувати себе у дорослому футболі, серед аматорів, а 2021-го вже дебютували у Другій Лізі. І ось уже лелеки ще на рівень вище. І у Першій Лізі цілком конкурентні: виграли 11 із 18 матчів. У їхній групі вищі результати показав лише амбітний Інгулець, що рік тому грав ще в УПЛ, та й загалом 36 очок – це проміжний третій результат. Очевидно, є шанси поборотися за підвищення в Прем'єр-Лігу, і ними намагатимуться скористатися.

Статистика особистих зустрічей

Обидва клуби – нові імена в українському футболі. І вони вперше зіграють один з одним.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на боротьбу за рівних шансів. Але все ж таки пауза була довгою, і захист суперника не дасть особливо багато моментів. Ставимо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,7).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.