Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 23 березня 2024, 09:01
3497
0

ВІДЕО. Емоції збірної після перемоги у Боснії та переліт до Польщі

Делегація національної команди базується у польському місті Опалениця

| Оновлено 23 березня 2024, 09:01
3497
0
ВІДЕО. Емоції збірної після перемоги у Боснії та переліт до Польщі
УАФ

Після перемоги у півфіналі плей-офф відбору Євро-2024 над Боснією збірна України здійснила переліт 22 березня із Сараєво до польської Познані.

Делегація національної команди дісталася автобусом до містечка Опалениця. Тут дуже вдале поєднання локації для відновлення, проживання та підготовки збірної, футбольні поля високої якості розташовані біля готелю. У комплексі є великий басейн та умови для фітнес-тренувань найвищого професійного рівня.

Тренерський штаб поділив гравців на дві групи. 11 гравців, які вийшли днем раніше у стартовому складі, отримали можливість провести фітнес-тренування у залі, відновити кондиції у басейні, а також виконати комплекс відновлювальних процедур.

Решта команд провела тренування на одному з газонів поблизу готелю. Після пробіжки, розминки та вправ на техніку прийому та контролю м'яча гравці виконували завдання тренерського штабу у форматі ігрових серій. На завершення тренування збірники також попрацювали у «станціях» із завершальними ударами. Після досить інтенсивної роботи ця група гравців мала відновлювальні процедури.

Протягом наступних двох днів збірна України продовжить роботу в Опалениці. Фінальна гра плей-оф кваліфікації Євро-2024 проти команди Ісландії запланована на 26 березня у польському Вроцлаві.

ВІДЕО. Емоції збірної після перемоги у Боснії та переліт до Польщі

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.