Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 22 березня 2024, 13:14
4354
1

Адріан ПУКАНИЧ: «Вирішальну роль зіграли заміни Реброва»

Колишній півзахисник збірної України – про вольову перемогу синьо-жовтих

| Оновлено 22 березня 2024, 13:14
4354
1
Адріан ПУКАНИЧ: «Вирішальну роль зіграли заміни Реброва»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній гравець національної збірної України Адріан Пуканич ексклюзивно для Sport.ua розповів, що допомогло нашим футболістам переломити хід подій у вчорашньому стиковому матчі за право виступати в фінальній частині Євро з боснійцями:

– Кажуть, що рахунок залишається, гра забувається. Але без детального аналізу вчорашніх подій в Зениці не обійтися, бо багато чого в українців не виходило, особливо при переході до наступальних операцій. Не виключено, що не обійшлося без переоцінки своїх сил, мовляв перемога все одно нікуди не втече. Втім, слід віддати належне балканцям, які вивчили гру нашої збірної, взявши на озброєння тактичну схему 3-5-2, до якої ті були не зовсім готові.

Ситуація на полі кардинально змінилася лише після замін у середині другого тайму, зроблених Сергієм Ребровим. Вирішальним став вихід на поле Романа Яремчука, який і сам забив, і зробив результативну передачу.

Чи награли наші на перемогу? Адже за рахунку 1:0 на користь боснійців у них було ще кілька нагод відзначитися. Втім, це вже історія. Зараз головне, щоб у вирішальному поєдинку з ісландцями не повторити помилок, які ледь не звели нанівець нашу поточну міжнародну кампанію.

Раніше Яремчук увійшов до п'ятірки найкращих бомбардирів збірної України.

Оцініть матеріал
(52)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
Але хто ж замінами чекає до 80-ї хвилини. Це ж не Ліхтенштейн, ані Сан-Маріно, що заміни за 5-10 хвилин все вирішать. Так можна було ефекту від замін чекати і 30 хвилин і не дочекатися. Тому через 10-15 хвилин потрібно було ще робити. Перед тим був пресинг проти боснійців і він виходив, це означало, що нагоди зрівняти будуть. Плюс вийшов гравець, який все таки вміє забивати голи - йому ніхто не заважав без обробки відправити мяч у ворота. Плюс там ще було двоє наших гравців, які могли б спробувати довершити цей момент. І як це звучить - свою роль зіграли заміни на 81 хвилині. А на 88-ій, чи 93-ій, якби була вдала заміна - то цього треба чекати?