Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 23 березня 2024, 06:36
506
0

Азербайджан U-21 – Англія U-21. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро

Поєдинок відбудеться 22 березня о 14:00 за Києвом

| Оновлено 23 березня 2024, 06:36
506
0
Азербайджан U-21 – Англія U-21. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро
Getty Images/Global Images Ukraine

22 березня на «Азерсан Арена» відбудеться матч 6-го туру кваліфікації на Євро U-21, в якому збірна Азербайджану зустрінеться зі збірною Англії. Поєдинок розпочнеться о 14:00 за київським часом.

Азербайджан

Команда не успішніша, ніж її дорослі колеги. Вона котирується не дуже високо, хоча до безумовних аутсайдерів не відноситься. Є в обоймі і гравці, які виховуються у провідних європейських країнах, таких як Франція та Німеччина. Але основний кістяк грає за клуби місцевої вищої ліги, на кшталт Габали, Нефтчі, Сабаха, Кяпаза і навіть Карабаха, хоча, звичайно, біля гранда тон задають легіонери. Звідси і результати: зігравши, щоправда, лише 4 поєдинки, на 1 менше, ніж більшість суперників, міллі перемогли лише одного разу, 3:2 вдома у Люксембургу. Тож завдання на решту розіграшу очевидне: треба просто випередити хоча б когось і закінчити не останніми у групі. Тож удома, в Баку, треба чіплятися за очки навіть із грандами.

Англія

Збірна останнім часом додала на цьому віковому рівні. 2023-го року, на попередньому Євро, саме левенята виграли турнір, втретє в історії загалом. Але перші 2 припали ще на 80-ті роки минулого століття. Лі Карслі, до речі, ірландець, так само обіймає тренерську посаду. А в обоймі є ті, хто цілком знайшов себе навіть в основній обоймі грандів АПЛ – насамперед Куанса, Елліотт, Мадуеке. Ну а багато хто, що підходять за віком, давно грають у Саутгейта, на чолі з Беллінгемом. Але все одно обойма сильна, і не дивно, що виграно 4 матчі з 5. Ось тільки українці виявилися сильнішими у очному жовтневому поєдинку, 3:2. І тепер британці у статусі наздоганяючих - вони явно хочуть виграти групу і вийти на Євро безпосередньо, минаючи стикові поєдинки.

Статистика особистих зустрічей

20 років тому азербайджанці вдома стримали левенят, закінчивши 0:0. Але решта поєдинків була виграна фаворитом, втім, крайній датується в 2012-му році.

Прогноз

Букмекерські контори не бачать тут підстав для боротьби та інтриги. Британці у відборі вже допускали свою осічку, а тут аутсайдера повинні обігравати при форі -2,5 голів (коефіцієнт - 1,6).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ярмоленко побив бомбардирський рекорд Реброва
Футбол | 01 травня 2024, 23:31 1
Ярмоленко побив бомбардирський рекорд Реброва

34-річний хавбек «Динамо» забив 190-й м'яч в українській кар'єрі

Капітан Руха вирушив на матч до Олександрії
Футбол | 02 травня 2024, 21:11 0
Капітан Руха вирушив на матч до Олександрії

Роман Дідик пропустив гру з «Вересом»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.