Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
1487
1

Угорщина – Туреччина. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує контрольний поєдинок двох збірних

Угорщина – Туреччина. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

22 березня на «Пушкаш Арена» пройде товариський матч, у якому збірна Угорщини зустрінеться зі збірною Туреччини. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Ставки на матч Угорщина – Туреччина

Угорщина

Команда після тривалої паузи непогано поводиться саме у форматі Євро. У 2016-му році мадяри, вийшовши на перший великий турнір після чемпіонату світу-1986, вийшли до 1/8, на наступній континентальній першості, потрапивши до групи смерті, мало не залишили за бортом плей-оф Німеччину. Так, при цьому вони й надалі пропускають мундіалі. Але зараз, здається, Собослаї та компанія на піку форми. Якби не осічка в останньому турі, вони виграли б свою групу в дивізіоні А Ліги Націй. А під час кваліфікації минулого року підопічні Марко Россі обійшлися взагалі без поразок. У них 5 перемог та 3 нічиї, і, як наслідок, закономірне перше місце – сербів обійшли на 4 бали. Зараз, можливо, лідерам дадуть відпочити, адже чи не останній шанс для різних експериментів.

Туреччина

Збірна драматично проходила відбір. І сама собі підняла градус емоцій. Восени раптом вирішив піти з посади Кунтц - на тлі того, що його підопічні насилу відігралися на нічию з принциповим суперником, Вірменією, і поступилися у товариському матчі. Добре, що під рукою був Монтелла, який до цього працював у країні на клубному рівні. Аероплан не просто впорався – з ним яничари виграли у Хорватії на виїзді і врешті-решт достроково забезпечили собі місце на Євро. Хоча все одно не програли на виїзді Уельсу, зігравши 1:1. Крім того, тоді ж, у листопаді, вдалося обіграти в Берліні 3:2 Німеччину, нехай і в товариському поєдинку. Цікаво, чи не розгубили весь цей кураж.

Статистика особистих зустрічей

Цікава історія взаємовідносин: спочатку Туреччина мала 3 перемоги за однієї нічиєї, але потім угорці відповіли тим самим. У тому числі у Лізі Націй-2020 вони двічі обіграли яничар.

Прогноз

GGBET лояльніший до угорців. Вони вміють вичавлювати максимум вдома за традиційної підтримки трибун, і ті можуть і на таких гостей тиснути. Ставимо в результаті на перемогу господарів арени (коефіцієнт - 2,27).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бензема прибув на тренувальну базу Реала. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 08:29 0
Бензема прибув на тренувальну базу Реала. Стала відома причина

Королівський клуб допоможе Каріму в лікуванні

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Max-Morlock
Жаль что товарняк