Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 22 березня 2024, 17:10
2524
0

Норвегія – Чехія. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує контрольний поєдинок двох збірних

| Оновлено 22 березня 2024, 17:10
2524
0
Норвегія – Чехія. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine. Ерлінг Холанд

22 березня на «Уллевол» пройде товариський матч, у якому збірна Норвегії зустрінеться зі збірною Чехії. Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Ставки на матч Норвегія – Чехія

Норвегія

Команда може вважатися чи не найголовнішим розчаруванням у футболі збірних. У неї у складі є Ерлінг Холанд, який по праву вважається найкращим центрфорвардом світу. Та й інших тямущих гравців вистачає, аж до Мартіна Едегора, капітана не лише збірної, а й лондонського Арсенала. І з таким потенціалом скандинави провалюють черговий уже турнір, фінішувавши у відборі далеко за спиною не тільки в Іспанії, а й у Шотландії і набравши 11 очок у 8 матчах кваліфікації, з яких більше половини - з Кіпром, що провалився. А до цього ще й у Лізі Націй свердла зіграли так, що й цим додатковим шляхом не пройшли. Проте Столе Сольбаккен зберігає тренерську посаду, яку обіймає з 2020-го року. І тепер цим поєдинком починає підготовку до наступного циклу.

Чехія

Збірна продовжила свою унікальну традицію. Змінюються не лише тренери, а й покоління футболістів, і навіть регламенти відбору. Але локомотиви стабільно невдалі в боротьбі за вихід на чемпіонат світу (їздили лише на 1 після розлучення зі Словаччиною), проте не пропускають континентальні першості. Ось і зараз після вдалого минулого Євро збірна не пройшла плей-оф на мундіаль у Катарі. Але після цього, набравши по 15 очок з Албанією, команда залишила на третьому місці номінального фаворита своєї відбірної групи поляків з Робертом Левандовськи. Тож зараз Іван Гашек зі своїм тренерським штабом уже розпочинає фінальний раунд підготовки до виступу безпосередньо на майбутньому Євро.

Статистика особистих зустрічей

За всі 8 очних поєдинків скандинави вигравали лише одного разу, 2011-го року. У половині випадків перемога діставалася локомотивам, але крайній матч, 2017-го, приніс нічию.

Прогноз

Букмекерські контори більше вірять у господарів арени. Але тут, швидше, футболісти не стільки прагнутимуть забити, скільки берегти себе наприкінці сезону. Чекаємо в результаті тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,95).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.