Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
682
0

Нідерланди – Шотландія. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує контрольний поєдинок збірних

Нідерланди – Шотландія. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine

22 березня на «Йохан Кройфф Арена» пройде товариський матч, у якому збірна Нідерландів зустрінеться зі збірною Шотландії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Ставки на матч Нідерланди – Шотландія

Нідерланди

Команда пережила непростий відрізок, пропустивши кілька фінальних турнірів. Та й, повернувшись минулого Євро, здебільшого розчарувала під керівництвом Франка де Бура. Потім було повернення ван Гала, що 2014-го приносив помаранчевим бронзу на чемпіонаті світу. Цього разу, в Катарі, Луї з підопічними під час яскравої гри зупинився у чвертьфіналі, і остаточно пішов на спокій. Його змінив Куман, який уже обіймав посаду. Його повторний наступ на посаду починався невдало, чого варта поразка з розгромним рахунком від Франції, за яким було провалено домашній фінальний розіграш Ліги Націй. Але потім разом із Мбаппе та компанією, нехай і з другого місця, вийшли на Євро. Тепер буде останній етап підготовки, і це найкраща можливість для різних експериментів.

Шотландія

Збірна змогла набрати обертів після довгої паузи. Спершу був вихід на минулий Євро, щоправда, не через стандартний відбір, а пільговим шляхом Ліги Націй. Щоправда, на турнірі тартанові обмежилися нульовою нічиєю з сусідньої Англією. Потім на чемпіонат світу їх не пустили українці, вигравши стиковий поєдинок у Глазго. Щоправда, у них миттєво взяли реванш, вигравши перше місце у групі Лізі Націй – у наступному циклі команда зіграє у дивізіоні В. І, головне, було проведено чудовий євровідбір. Там навіть Іспанію перемагали. Її, втім, таки пропустили на перше місце в групі, але головне, горці взяли 17 очок, аж на 6 більше, ніж у Норвегії. У результаті було впевнено взято прохідну другу позицію групи.

Статистика особистих зустрічей

Нідерландці змогли виграти чотири рази поспіль. Але влітку 2021 року вони взяли тільки нічию :-2 на своєму полі з тартановими.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що без турнірної мотивації горці можуть чимось здивувати. З огляду на те, що вони грають на виїзді, ставимо на помаранчевих при форі -1 гол (коефіцієнт - 1,76).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чемпіон світу: «Здається, Мудрик не уявляє, як треба грати у футбол»
Футбол | 30 квітня 2024, 07:42 19
Чемпіон світу: «Здається, Мудрик не уявляє, як треба грати у футбол»

Франк Лебеф висловився про гру українського вінгера

Лунін отримав визнання за суперперфоманси в ЛЧ. WhoScored оцінив українця
Футбол | 30 квітня 2024, 20:45 0
Лунін отримав визнання за суперперфоманси в ЛЧ. WhoScored оцінив українця

В українського голкіпера три найвищі оцінки серед воротарів у цьому сезоні ЛЧ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.