Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ATP
| Оновлено 13 квітня 2024, 00:00
3492
5

НАДАЛЬ: «Я дуже старий, не знаю, коли повернуся»

З початку січня іспанець зіграв лише в одному виставковому матчі

| Оновлено 13 квітня 2024, 00:00
3492
5
НАДАЛЬ: «Я дуже старий, не знаю, коли повернуся»
Getty Images/Global Images Ukraine. Рафаель Надаль

22-разовий переможець турнірів «Великого шолома» Рафаель Надаль розповів, що готується до повернення на корт під час ґрунтового сезону.

Раніше стало відомо, що 37-річний іспанець заявився на турнір у Монте-Карло, який пройде з 7 по 14 квітня.

«Я зроблю все можливе, щоб постаратися не пропустити початок ґрунтового сезону – це моя мета. Але я не можу нічого говорити напевно, бо останнім часом, на жаль, доводиться бути обережним із прогнозами.

Я жодного разу не припиняв тренуватися. Почуваюся добре, просто не зовсім вдається слідувати запланованому графіку. Сподіваюся, незабаром усе зміниться, але не можу сказати напевно.

Немає значення, оптиміст я чи песиміст. Я реаліст. Минуло вже багато часу, я дуже старий, і в мене за плечима тривала кар'єра. Я не намагаюся здаватися кимось, просто намагаюся робити свою роботу день у день, щоб подарувати собі можливість продовжувати грати на високому рівні. Подивимося, наскільки цього вистачить», — наводить слова Надаля Marca.

Зазначимо, що з початку січня, коли Надаль виступив на турнірі в Брісбені, іспанець провів лише один виставковий матч проти свого співвітчизника Карлоса Алькараса.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ekvato
Рафа, на жаль, визнав реальність. У найкращому випадку побачимо його востаннє цього року на Роллан Гарросі, про перемогу на якому не йдеться. У найгіршому... Хочеться, щоб і Джоковіч, нарешті зупинився. Велика трійка має поступитися місцем новій Великій двійці