Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
2277
1

Греція – Казахстан. Прогноз і анонс на матч півфіналу плей-оф Євро-2024

Поєдинок відбудеться 21 березня о 21:45 за Києвом

Греція – Казахстан. Прогноз і анонс на матч півфіналу плей-оф Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

21 березня на «ОРАР Арена» пройде матч раунду 1/2 фіналу плей-оф за вихід на Євро, в якому збірна Греції зустрінеться зі збірною Казахстану. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Греція

Команда має у своїй історії навіть сенсаційну перемогу на Євро - до речі, цього року легендарний успіх Рехагеля має 20-річний ювілей. Потім був вдалий відрізок, коли елліни їздили практично на всі турніри поспіль, аж до виходу до 1/8 фіналу 2014 року на чемпіонаті світу. А потім як відрізало, і за різних наставників були провали. Змінив усе Гус Пойєт. Відомий минулого уругвайський півзахисник виграв квартет у дивізіоні З Ліги Націй минулого року, а в євровідборі греки від початку не мали шансів, отримавши у суперники Францію та Нідерланди. Натомість Ірландію випередили у гонці за третє місце впевнено, набравши 13 очок за 8 матчів, тоді як суперник свої 6 взяв із Гібралтаром. Так що місце у плей-оф для греків цілком заслужене.

Казахстан

Збірна могла б вимагати чогось відчутного, якби залишилася в Азії. Але після переїзду під крило УЄФА яструби очікувано стали аутсайдером, хоч і неприємним. Для будь-якого далекий переліт на схід ставав чималим випробуванням. Але якихось успіхів довго не було, і лише за Магомеда Адієва раптом прорвало. Спочатку команда здивувала всіх, вигравши чотири рази та набравши 13 очок у 6 матчах Ліги Націй, вигравши свою групу у дивізіоні С. А потім казахи серйозно претендували на прямий вихід на Євро, щоправда, врешті-решт відставши і від Данії, і від Словенії. Але 6 перемог у 10 матчах циклу, безумовно, стали виходом на новий рівень – але чи вдалося його зберегти і на цей рік?

Статистика особистих зустрічей

Сторони грали у рамках відбору на чемпіонат світу-2006. І тоді греки виявилися кращими і вдома, і на виїзді. А потім, 2006-го, обіграли їх 2:0 і у товариському форматі.

Прогноз

Букмекерські контори дуже впевнено вказують на еллінів як на переможця. На цьому можна зіграти, поставивши, що яструби обіграють прагматичних господарів при форі +1,5 гола (коефіцієнт – 1,6).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kamon
Казахстан может дать бой, думаю фора с +1.5