Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
2258
1

Уельс – Фінляндія. Прогноз і анонс на матчі півфіналу плей-оф Євро-2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує матч кваліфікації чемпіонату Європи

Уельс – Фінляндія. Прогноз і анонс на матчі півфіналу плей-оф Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

21 березня на «Кардіфф Сіті Стедіум» пройде матч раунду 1/2 фіналу плей-оф за вихід на Євро, в якому збірна Уельсу зустрінеться зі збірною Фінляндії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Ставки на матч Уельс – Фінляндія

Уельс

Команда начебто і своєю грою не вражає, за різних тренерів. І вже зав'язав її багаторічний ватажок, в особі Бейла, та й інші лідери на чолі з Ремзі відверто постаріли. Але дракони завжди примудряються показувати результат. Окремо стоїть вихід у півфінал на дебютному для себе Євро, 2016-го року. Але й наступного такого чемпіонату виходили з групи, щоправда, потім був розгром уже в 1/8. Зрештою, вперше з 1958-го року вдалося пробитися на чемпіонат світу. Там, щоправда, була 1 перемога при парі поразок, а до цього - безславний виліт з Ліги Націй, з єдиною нічиєю при 5 програшах у дивізіоні А. Але саме участь на такому рівні дозволила валлійцям залишатися в боротьбі, адже у звичайній кваліфікації вони серйозно відстали і від Туреччини, і Хорватії.

Фінляндія

Збірна дебютувала на великих турнірах якраз минулого Євро. І пробивалася туди напряму. Новачок починав із перемоги над шокованими втратою Еріксена датчанами, але більше нічого не здобули. Намагалися підопічні Марку Канерви і зараз вийти на континентальний турнір безпосередньо, але зрештою тільки й змогли, що виграти у Казахстану непросту боротьбу за третє місце, зібравши 18 очок - але Словенія з Данією мали на 4 більше. Тепер суомі спробують використати лазівку з Ліги Націй. Хоч і там вони не вразили, закінчивши лише другими у своїй групі, під добре відомим суперником в особі Боснії.

Статистика особистих зустрічей

Сторони несподівано часто бавилися між собою. Історія їхнього протистояння тягнеться з 1971-го року і налічує півтора десятки матчів. Зазначимо лише, що у Лізі Націй-2020 обидва рази сильнішими виявилися валлійці, а наступного року товариський матч обійшовся без голів.

Прогноз

GGBET схильний чекати на успіх господарів поля. Але обидві команди прагматичні, а на кону – поїздка на Євро. Тут чекаємо тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,65).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kamon
Уэльс думаю выиграет спокойно по форе с -1.5