Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
2589
4

Польща – Естонія. Прогноз і анонс на матч півфіналу плей-оф Євро-2024

Sport.ua разом із GGBET анонсує матч кваліфікації чемпіонату Європи

Польща – Естонія. Прогноз і анонс на матч півфіналу плей-оф Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine. Роберт Левандовськи

21 березня на «Народові» пройде матч раунду 1/2 фіналу плей-оф за вихід на Євро, в якому збірна Польщі зустрінеться зі збірною Естонії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Ставки на матч Польща – Естонія

Польща

Команда котирувалася дуже непогано у футболі збірних. І їздили на минулий чемпіонат світу, де не провалилися: вийшли з групи, де у суперниках були Аргентина, Мексика та Саудівська Аравія, а до 1/8 поступилися майбутньому фіналісту, Франції. Після цього кадру довірили Фернанду Сантушу, але досвідчений португалець на новому місці відверто провалився. Але й за наступників не встигли виправити ситуацію, пропустивши вище не лише Чехію, а й Албанію. У тому циклі у парі матчів із Молдовою набрали лише 1 очко! Причому 1:1 з нею вдома, у Варшаві, оформили за нинішнього тренера, Пробежа. Добре, що до цього був гідний виступ у Лізі Націй, який гарантував можливість поборотися за путівку через додатковий плей-оф.

Естонія

Збірна тут також за рахунок Ліги Націй. По суті, естонцям допомагає їхня ж слабкість. Яку, до речі, підтвердили у стандартному відборі, взявши лише одне очко у 8 поєдинках із Бельгією, Австрією, Швецією та Азербайджаном. Але до цього, потрапивши в найслабший дивізіон нового турніру, Ліги Націй, хоча б там балтійський колектив виглядав переконливо, показавши стовідсотковий результат, 4 перемоги в 4-х поєдинках, з Мальтою і Сан-Марино. У результаті, як показав час, такого виявилося достатньо, щоб зіграти у плей-оф за вихід на Євро. Але вже у Томаса Хеберлі та його підопічних будуть на порядок складніші противники, і потенційний виграш у Варшаві – лише перший із двох етапів. Зрозуміло, що команда сприймається як беззаперечний андердог.

Статистика особистих зустрічей

Поляки змогли виграти усі 5 перших поєдинків. Але насамкінець, у 2012-му році, у товариському поєдинку пізній гол Васильєва приніс мінімальну перемогу прибалтам.

Прогноз

GGBET має лише одне питання: наскільки впевнено виграє кадра? Пам'ятаючи про її проблеми, варто обмежитися форою –1,5 гола (коефіцієнт – 1,6).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kamon
Непонятно за какие заслуги Эстония в стыковых матчах 
Kamon
Поляки у Молдовы не выиграли, думаю тут тотал больше 3 
onco-clown
Интересно, если б Украниа попала в группу с Чехией и Албанией - какое место бы заняли? Короче кому Чехия и Албания, а кому Италия и Англия.