Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 20 березня 2024, 20:57
1006
0

Набрали сотню. Прометей на виїзді розгромив естонський клуб Рапла

Українська команда посідає друге місце у Латвійсько-Естонській лізі

| Оновлено 20 березня 2024, 20:57
1006
0
Набрали сотню. Прометей на виїзді розгромив естонський клуб Рапла
БК Прометей

Після завершення виступів у Єврокубку Прометей провів другий поспіль поєдинок Латвійсько-Естонської ліги із суперником, який вже залишився за бортом плей-оф турніру і значно поступається в класі титанам.

Цього разу підопічні Ронена Гінзбурга не мали жодних проблем із естонським клубом Рапла, причому на його паркеті – 102:61.

Знову всі переможні акценти червоно-білі розставили вже у стартовій чверті. Як і минулої неділі, результативність команди у стартовому десятихвилинному відрізку досягла позначки 30+. Прометею особливо вдавався швидкий напад – третина загального десятихвилинного доробку. При цьому українська команда змусила суперника здійснити в цій чверті одразу 8 втрат. Результативною виявилася десятихвилинка у виконанні Рональда Марча – 13 очок.

Дебют 2-ї чверті пройшов під знаком спалаху активності з боку Рапли, проте Прометей не дозволив супернику докорінно змінити хід гри і перед великою перервою збільшив свій гандикап до двох з половиною десятків пунктів. Українська команда продовжувала тримати на хорошому рівні відсоток влучань з поля (трохи менше 50) та з периметра (близько 30). Продовжував результативно діяти і Рональд Марч – 22 очки за 20 хвилин.

За ще однією аналогією з недільним протистоянням Прометея та Кейли, супернику вдалося трохи вирівняти гру в її другій половині, проте не настільки, щоб український клуб зазнав якихось проблем.

У заключній чверті титани спокійно довели гру до переможного завершення, а Рональд Марч був просто у вогні: американський легіонер Прометея встановив індивідуальний рекорд результативності сезону серед усіх гравців команди – 40 очок! Претендував Рональд і на поточний рекорд результативності сезону, однак у підсумку поступився лише одним пунктом захисникові ВЕФ Риги Робертсу Блумсу.

Латвійська-Естонська баскетбольна ліга

20 березня. Рапла (Естонiя). Арена Садолiн Спордiхун. 367 глядачiв.

Рапла (Естонія) – Прометей (Україна) – 61:102 (13:30, 17:25, 19:21, 12:26).

Рапла: Поуп (4 + 9 пiдбирань), Хантер (13), Нiiтс (14 + 13 пiдбирань + 4 передачi), Руут (5), Паасойа, капiтан (14) – стартова п'ятiрка; Шевченко (7), Кiлк (4), Йакк (0), Джентi (0).

Прометей: Агада (2), Марч (40), Лукашов (8), Кеннедi (17 + 5 передач), Одiасе (11 + 7 пiдбирань) – стартова п'ятiрка; Балвiн (6 + 13 пiдбирань + 4 передачi), Ткаченко (2), Сидоров, капiтан (2 + 5 передач), Бобров (14).

Турнірна таблиця

Відеозапис матчу

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.