Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ВОЗНЯЦКІ – про Халеп: «Люди не повинні отримувати wild card після такого»

Каролін впевнена, що після вживання допінгу потрібно підніматися з самого низу

ВОЗНЯЦКІ –  про Халеп: «Люди не повинні отримувати wild card після такого»
Getty Images/Global Images Ukraine. Каролін Возняцкі

Експерша ракетка світу Каролін Возняцкі прокоментувала повернення на корт ще однієї колишньої лідерки рейтингу WTA Сімони Халеп, яка отримала вайлд-кард у Маямі, але програла в першому колі Паулі Бадосі.

«Ну, по-перше, мені завжди подобалася Сімона. У нас завжди були хороші стосунки.

У минулому я дуже відверто висловлювала своє ставлення до допінгу і всього іншого. Думаю, мій погляд на допінг незмінний. Я завжди хотіла, щоб спорт був чистим і справедливим для всіх. Я думаю, що це безумовно все ще моя думка.

Знову ж таки, це не стосується безпосередньо Сімони, але якщо хтось навмисно шахраює, якщо у когось позитивний тест на допінг... Я розумію, чому турнір хоче, щоб у ньому брала участь велика зірка, але моя особиста думка, і я не хочу нікого образити, але моя особиста думка полягає в тому, що я не думаю, що люди повинні отримувати wild card після такого.

Якщо ви хочете повернутися, і це була помилка, ви повинні працювати, піднімаючись із самого низу. Це моя особиста думка.

Очевидно, що ситуація із Сімоною затягнулася надовго. Їй скоротили термін дискваліфікації. Це було не виправдання, а скорочення терміну. Зараз вона на деякий час відійшла від гри і збирається повернутися.

Повторюся, я просто сподіваюся на чистоту спорту. Це все, чого я хочу. Я хочу, щоб у молодого покоління були хороші приклади для наслідування. У цьому виді спорту крутяться великі гроші, у ньому багато суперників, багато конкурентів. Я хочу чесного поєдинку.

Я завжди була дуже чесним спортсменом і завжди дивилася на все, що приймала. Навіть приймаючи тайленол, я двічі і тричі перевіряю його. Усе, чого я хочу, – це щоб мої діти дивилися на мене і казали: «Знаєте що, я хочу грати в теніс, і я хочу грати чесно».

У мене ще є шанс. Я хочу грати чесно і справедливо з усіма іншими. Такий мій погляд на речі, і так само я виховую своїх дітей. Боротися чесно. Неважливо, де ти будеш, що ти хочеш робити, просто роби це з правильним настроєм, так. Саме так я і роблю», – сказала Возняцкі.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Elis
Звичайне стерво. Маркер: оці всі бла-бла-бла "як я поважаю Симону, нічого особистого". 
Взагалі орги кому хочуть, тому WC і дають, це не її діло. Чи справедливо, коли 701 ракетці дають WC, бо вона громадянка цієї країни, а 101 б'ється в кваліфікації? Теж ні. Але хто платить, той замовляє музику. 
Mykhailo Gordienko
Чистота в сучасному спорті - це міф. Одним доступна безпечна та сучасна фармацевтика, а іншим - ні. Одні вживають препарати, які пропускають, а інші вживають препарати, які раптом не пропускають.
Жіночий теніс, де грають лише по 3 сети - не є видом спорту, в якому може бути потрібен якийсь допінг. Тим більше фізика далеко не все вирішує в тенісі. Допінг не навчить класній подачі, бекхенду чи форхенду.