Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 20 березня 2024, 07:19
7734
1

О'Салліван успішно стартував на турнірі World Open. Хто зробив максимум?

Ракета здобув перемогу над Майклом Уайтом із рахунком 5:3

| Оновлено 20 березня 2024, 07:19
7734
1
О'Салліван успішно стартував на турнірі World Open. Хто зробив максимум?
WST. Ронні О'Салліван

Перший номер світового рейтингу Ронні О'Салліван здобув перемогу над Майклом Уайтом з рахунком 5:3 і вийшов у 1/16 фіналу турніру World Open у китайському Юйшані.

Ракета провів приголомшливий сезон, завоювавши титули на запрошеннях Shanghai Masters, Masters і World Masters of Snooker. О'Салліван також виграв свій 40-й та 41-й рейтингові турніри у кар'єрі – UK Championship and World Grand Prix.

Ронні залишиться на вершині світового рейтингу перед Tour Championship, який відбудеться наступного місяця, незалежно від результатів цього тижня. Він є номером один у світі протягом двох років. І коли змагання розпочнуться 1 квітня, ці два роки стануть його найтривалішим періодом безперервного перебування на вершині.

Проблеми валлійця Майкла Уайта у матчах з О'Салліваном продовжилися, і тепер він програв усі шість особистих зустрічей у World Snooker Tour.

Матч розпочався з брейку у 62 очки, що дало О'Саллівану перевагу. Обидва гравці втратили можливості у другій партії, і Уайт зробив рахунок 1:1. Сенчурі-брейки у 129 та 106 очок призвели до того, що О'Салліван у середині сесії вів з рахунком 3:1.

Коли гра відновилася, Уайт взяв дві партії поспіль (3:3), проте О'Салліван набрав 87 очок у 7-му фреймі та наблизився до перемоги (4:3). У Уайта мали шанси перевести гру у вирішальну партію, але О'Салліван взяв фрейм на чорній кулі і здобув перемогу з рахунком 5:3.

Тепер Ронні в 1/16 фіналу доведеться зустрітися з Лю Хаотяном, який обіграв Аарона Хілла з рахунком 5:4.

Ронні О'Салліван зазначив, що він дуже радий повернутися до Юйшаня після п'ятирічної відсутності. Він також визнав, що починає націлюватися на чемпіонат світу наступного місяця, де боротиметься за рекордну восьму корону в Крусіблі:

«Я хотів би спробувати виграти Крусібл. Це важкий турнір і 17 днів – це великий термін. Там багато може статися. Я хотів би виграти ЧС ще раз і довести рахунок перемог до 8. Навколо так багато хороших гравців, тому потрібно трохи удачі й грати в хороший снукер у потрібний час. Я поїду туди і намагатимусь щосили».

О'Салліван додав: «Ситуація за столом реально добра. Публіка дуже близько, і це створює хорошу атмосферу. Юйшань дуже змінився за п'ять років. Я не впізнав це місце. Коли ми минулого разу приїжджали сюди, все було інакше. Тепер там інші будівлі та нові хороші дороги. Воно так сильно змінилося».

52-й номер світового рейтингу Джексон Пейдж здобув несподівану перемогу над Джоном Хіггінсом із рахунком 5:3, що підвищило його шанси на виживання у турі.

Чемпіон світу Люка Бресель закріпив свій прогрес, перемігши Олівера Брауна з рахунком 5:2 і тепер зіграє зі Стівеном Магуайром.

Джадд Трамп бореться за п'ятий рейтинговий титул у сезоні, перемігши Сандерсона Лама з рахунком 5:2. Тепер він зустрінеться з китайцем Фань Чжен'ї.

32-річний англієць Зак Суреті зробив максимальний брейк 147 очок у сьомому фреймі матчу проти китайця Діна, перший у своїй кар'єрі, але зазнав поразки з рахунком 3:5.

За матеріалами World Snooker Tour

World Open 2024

Юйшань (Китай), 18–24 березня 2024

Результати 1/32 фіналу

Верхня частина сітки

Нижня частина сітки

Відеофрагменти

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 27 квітня 2024, 00:05 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Прокляття Крусібла. Чемпіон світу Люка Бресель програв у першому ж матчі
Снукер | 21 квітня 2024, 17:23 0
Прокляття Крусібла. Чемпіон світу Люка Бресель програв у першому ж матчі

Бельгієць мав перевагу 9:6, але поступився Девіду Гілберту з рахунком 9:10

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vadik007
Він кращий з найкращих💪