Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 20 березня 2024, 14:25
5028
1

ФОТО. Зміна клімату. Тренування збірної України та переліт до Боснії

Хавбек Віктор Циганков займається за індивідуальним графіком

| Оновлено 20 березня 2024, 14:25
5028
1
ФОТО. Зміна клімату. Тренування збірної України та переліт до Боснії
УАФ

У заключний день іспанського збору, 19 березня, національна команда України провела ранкове тренування на полі футбольного центру «Банус» у іспанській Марбельї.

Наче на прощання й добрий спомин, температура піднялася до 23 градусів за Цельсієм (хоча учора був відносно похмурий день). Ефект кліматичних умов у Марбельї зумовлений високою скелею Ля Конча, яка закриває місцеве узбережжя від вітрів та негоди. Саме через цей природний бар’єр тут завжди сприятлива погода, практично немає дощу, а літня спека переноситься легше завдяки морському бризу.

У вівторок, 19 березня, у колективному занятті синьо-жовтих узяли участь 27 із 28 гравців. Віктор Циганков продовжує виконувати індивідуальні завдання для відновлення ушкодженої зв’язки колінного суглоба під пильним наглядом лікарів та тренера з фізпідготовки.

Уся команда після пробіжки та розігріву м’язів виконала ігрові вправи з м’ячами, зокрема на координацію та гру в пас. Також координації, спритності та швидкості прийняття рішення сприяло наступне ігрове заняття, під час якого гравці однієї команди мали на меті вивести з гри виконавців іншого колективу, передаючи м’яч руками та «вибиваючи» ним опонентів.

Основна частина тренування цілком очікувано була присвячена награванню тактичних розіграшів та відпрацюванню структури гри. На завершення заняття гравці трохи повправлялися у пробитті одинадцятиметрових ударів.

Після ранкової сесії збірники ненадовго повернулися до готелю для того, щоби прийняти душ та пообідати. Одразу ж після цього національна команда виїхала на летовище в Малазі. Політ до Сараєво тривав близько трьох годин. Українці оселилася у столиці Боснії та Герцеговини. В розпорядку дня збірної було ще два пункти – вечеря та відпочинок.

Завтра, 20 березня, національна команда проведе офіційне тренування на арені «Біліно Поле» в місті Зениця, де й відбудеться матч 21 березня. Передматчеве заняття розпочнеться 20 березня о 18:30 за київським часом. За півгодини до цього головний тренер збірної Сергій Ребров та один із гравців синьо-жовтих зустрінуться з медіа в конференц-залі стадіону.

ВІДЕО. Ранкове тренування збірної України та переліт до Боснії

ФОТО. Зміна клімату. Тренування збірної України та переліт до Боснії

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Iigor6583
Ну вечеря це ще так, а відпочинок після чого ? "Із життя відпочиваючих" фільм.