Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 19 березня 2024, 04:41
2610
0

На війні загинув фанат київського Динамо

Іван Фесенюк віддав своє життя за незалежність України

| Оновлено 19 березня 2024, 04:41
2610
0
На війні загинув фанат київського Динамо
Динамо Київ. Іван Фесенюк

Як повідомив футбольний клуб «Динамо» (Київ) в своєму телеграм-каналі, на війні загинув представник фанатського руху «біло-синіх» Іван Фесенюк, який з початку повномасштабного вторгнення захищав Україну від рашистських загарбників.

«Знову трагічна чорна звістка надійшла з фронту, сколихнувши футбольну громадськість. Жорстока, невблаганна війна вчергове забрала життя захисника України. Виконуючи бойове завдання, на фронті загинув Іван «Бонус» Фесенюк.

Іван був уболівальником «Динамо» і представником фанатської фірми «Capitals». До повномасштабного вторгнення він активно займався фізичним розвитком української молоді і представників трибуни зокрема, був майстром спорту з кікбоксингу.

З початком повномасштабної фази російсько-української війни він долучився до захисту нашої Батьківщини. Нажаль, під час свого останнього бойового виходу «Бонус» загинув. Україна втратила ще одного з найкращих своїх синів. Це неабияка втрата і для «біло-синього» руху.

Футбольний клуб «Динамо» висловлює глибокі та щирі співчуття близьким та рідним Івана. Ми завжди будемо пам'ятати про його героїчний подвиг. Вічна пам'ять Герою!», – йдеться у повідомленні клубу.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.