Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 19 березня 2024, 13:09
7550
9

Тренування збірної України у Марбельї. Команда Реброва – у повному складі

Яремчук, Сидорчук, Маліновський та Трубін прибули до табору збірної

| Оновлено 19 березня 2024, 13:09
7550
9
Тренування збірної України у Марбельї. Команда Реброва – у повному складі
УАФ

У п’ятий день іспанських зборів, 18 березня, національна команда України зібралася в повному складі: уранці до готелю збірної в Марбельї прибули останні легіонери.

Роман Яремчук встиг на початок сніданку, Сергій Сидорчук та Руслан Маліновський застали партнерів за закінченням ранкової трапези, а от Анатолій Трубін прибув за годину після цього, тож побачив хлопців уже перед обідом.

Таким чином, усі 28 гравців, викликаних Сергієм Ребровим на березневий збір, приїхали на вечірнє тренування, яке відбулося на полі футбольного центру «Банус».

Програма роботи не була однаковою для всіх. Футболісти, які нещодавно грали й добиралися до розташування синьо-жовтих – Руслан Маліновський, Артем Довбик, Богдан Михайліченко, Михайло Мудрик, Сергій Сидорчук та Роман Яремчук, – здійснили пробіжку та виконали комплекс вправ на відновлення м’язів.

Віктор Циганков, який зазнав ушкодження медіальної колатеральної зв’язки колінного суглоба, наразі працює індивідуально: за словами головного лікаря збірної України Романа Жолобайлюка, у відновленні є позитивна динаміка.

Основна частина гравців на вечірньому тренуванні виконувала тренерські завдання, працюючи в межах ігрових серій над володінням та контролем м’яча, традиційно збірники відпрацьовували пасинг. Тріо голкіперів працювало в повному складі під керівництвом тренера воротарів Рустама Худжамова. На теоретичних заняттях уже почали розбирати тактичну побудову збірної Боснії і Герцеговини, тож підготовка до півфіналу плей-оф відбору Євро поступово фіналізується.

19 березня вранці національна команда проведе заключне тренування в Марбельї, після чого пообідає та виїде на летовище Малаги. Надвечір очікується прибуття збірної України до столиці Боснії і Герцеговини – Сараєво.

ВІДЕО. Тренування збірної у Марбельї. Команда Реброва – у повному складі

ФОТО. Тренування збірної у Марбельї. Команда Реброва – у повному складі

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Boodya
Єдина команда, за яку всі українці повинні вболівати
GeloN83
Гра буде складною... Мудрика в основі краще не ставити...
Умник
Норм состав.
Интрига вратарь и нападающий
OtsoCity
Вболівальники лайна суркисів (динамо), ви чого за збірну не вболіваєте, щури ви чи кацапи?